"El petit Magazín" té un equip molt divers i dinàmic que compta amb professionals de diferents àmbits. Us els presentem:

Sabina Alcaraz
Sabina Alcaraz
Sóc una entusiasmada de la creativitat, per això treballe com a freelance a projectes de disseny gràfic. Vaig estudiar Belles Arts a la Universitat Politècnica de València i després vaig fer el máster en disseny i il·lustració de la mateixa universitat. Ara mateix visc a Xixona on treballe a un coworking, L'Estudi, amb un arquitecte, un gestor i una geòloga.
Ajude a empreses que naixen, emprenedors i altres projectes a crear la seua identitat visual i dissenyar la seua identitat corporativa. També treballe crant envasos, dissenyant el packaging de productes.
Us anime a visitar el meu lloc web: www.sabinaalcaraz.com

María Mendoza
María Mendoza
Llicenciada en Belles Arts, amb formació en dansa i teatre. Escric la secció del "Petit Conte" amb molta il-lusió. De petita em fascinaven els contes del meu avi i de la meva mare. A dia d'avui disfruto de tot el que té a veure amb imaginar, jugar i crear, i ho practico desde diferents disciplines, atenta a totes les oportunitats! Tanmateix m'agrada molt viatjar i descubrir com es veu el cel des d'altres parts del planeta.Aina Cabau
Aina Cabau
Fa 30 anys que existeixo, en fa 11 que sóc Educadora infantil. En procés està una passió, el Grau de Psicologia. I m'obro camí en el món de l'Educació Viva.
La creativitat és una de les claus per viure millor, i treballar-la és el que faig des de que ho vaig descobrir! M'apassiona treballar en el món de l'educació i intento posar el meu gra de sorra per a provocar un canvi.
Dedicar el meu temps a la pàgina Manualitats infantils (www.manualitatsinfantils.cat) em fa cada cop més feliç. Us hi convido!


Alba Santamaria
Alba Santamaria
Sóc il·lustradora des de 2006, però és una passió que des de petita m’acompanya. Vaig estudiar disseny gràfic a l’escola d’arts i oficis de Vic i actualment treballo com a freelance, tant en l’àmbit del disseny, il·lustració, multimèdia i web.
www.unxic.com


Marina Pintanel
Marina Pintanel
Em dic Marina i vaig estudiar Logopèdia a Blanquerna (Ramon LLull). Gestiono i coordino el Centre de Logopèdia i Fisioteràpia VINCLE, al barri de Navas, sense deixar d'exercir com a logopeda, la meva passió.
Sí, sòc logopeda i gràcies a la meva professió passo moltes hores amb els més petits, aprenent d'ells, rient amb ells i creixent amb ells.
www.vinclelofi.com

Montse Clotet
Montse Clotet
Il·lustradora i inventora d'històries.
Em podeu trobar a:
www.montseclotet.com · Facebook · Instagram

Joan Fontdeglòria
Joan Fontdeglòria
Sóc professor de llengua i literatura i de tant en tant m'agrada jugar amb les paraules, crear personatges, mons imaginats; reinventar el guió de la quotidianitat perquè els infants no s'hi conformin, i jo mateix no m'hi acomodi.Gabriel
Gabriel Lemkow
Sóc Doctor en Filosofia per University of East Anglia (UK), profesor del Grau Universitarid’Educació Infantil a la Universitat de Vic-UCC (Campus Manresa), artista i també il·lustrador. Aquestes quatre facetes (entre moltes altres!) m’ajuden a veure el món de manera poliédrica i endinsar-me en una realitat on sovint les simples paraules no són suficients per descriure-la. Des de ben petit he entès la pràctica artística com una manera de plantejar cosmo visions, no només per expresar sentiments. Per tant veig l’aprenentatge artístic com a part inherent de l’esser humài com a manera de desenvolupar la capacitat de crear mons.Trobareu algunes de les meves obres com a il·lustrador i publicacions com a filòsof a: http://glemkow.blogspot.com.es/

LilliputLlibreria Lilliput
Totes les recomanacions literaries arriben de la mà de l'Arantxa i la Nuria la llibreria Lilliput.
Lilliput neix de la passió de dues educadores infantils per els llibres il·lustrats i els contes. Portem molts anys treballant amb infants a través dels contes i creiem fermament en que darrera de cada historia hi pot haver una resposta a quelcom que inquieti al nen. Hem reservat un racó a la llibreria per poder seure, explicar contes, passar pàgines i gaudir d'una estona imaginant que vivim mil aventures"
www.llibrerialilliput.cat · Facebook · Twitter · InstagramRubén López 
Ramon Lanza 
Laia Puigdellivol 

Xavier Gironès 

Montserrat Figueras