Revista gratuïta en català per a infants. Feta amb molta imaginació i per a la imaginació!

Què és "El petit Magazín"?

Sabem del cert que la capacitat d’imaginació de l'infant, la seva curiositat, ganes de jugar, d’aprendre i, de retruc, de sembrar d’idees i somriures tot allò que l'envolta no té límits; però també és cert que massa sovint veiem com tota aquesta capacitat creativa es dilueix en jocs i pantalles que més que alimentar-lo, l'hipnotitzen i l'aïllen. “El petit Magazín” vol ser una finestra oberta que aporti aire fresc a la seva creativitat per incentivar-la; volem fer volar la seva imaginació amb històries properes, éssers i animals tan reals com somiats, jocs per esmolar l'enginy, etc. Volem que l'infant ho pugui llegir, escriure, tocar i dibuixar, però sobretot que ho pugui compartir amb la família i els amics. En definitiva, volem que tots plegats sigueu els autèntics protagonistes d'aquesta història.

Quina és la filosofia de "El petit Magazín"?

Volem desenvolupar la imaginació innata de l’infant. Per això, tenim molta cura dels petits detalls: escrivim històries properes a l’infant i carregades de valors humans universals, elaborem textos didàctics del seu dia a dia plens d’anècdotes que els facin inoblidables i dissenyem il·lustracions i dibuixos a la seva mida. A “El petit Magazín” apostem per la lectura, l’escriptura i l’expressió artística com a destreses que l’infant ha de posar en marxa creativament: estem convençuts que l'ajudaran com cap altre en el camí pel nou món que tot just comença a trepitjar. Aquesta intenció es fa ben palesa a l’ideari d’una revista que vol ser única en la seva essència perquè reivindica un format (en paper i de qualitat) i uns valors (d’esperit humanitari) que volem convertir en referent del joc de l’infant.    
L’equip humà

“El petit Magazín” està format per il·lustradors, dissenyadors, educadors, correctors i pedagogs, un equip jove i creatiu amb moltes ganes de mirar el món a través del ulls d’un nen i, d'aquesta manera, fer-lo gaudir amb les pàgines de “El petit Magazín”.

La nostre intenció principal és aconseguir convertir “El petit Magazín” en una iniciativa col·laborativa que aglomeri institucions, empreses, dissenyadors, il·lustradors i educadors per crear un mitjà de comunicació de referència i d’alt impacte en el col·lectiu d’infants, que promogui per sobre de tot la seva imaginació i fomenti aquells valors socials i integradors difícils de trobar en d’altres productes comunicatius i, de retruc, que es converteixi amb una bona joguina, un marc idoni per poder compartir hores de joc i lleure entre petits i grans. Els seus continguts tenen com a referència la reivindicació de la creativitat, amb la intenció de fer volar la imaginació dels més menuts de la manera més educativa.

Per aquest fet, i perquè “El petit Magazín” es converteixi en un “gran” projecte, ens cal sumar col·laboradors, idees innovadores i sensibilitats que apuntin cap a un mateix somriure, el de l'infant que creix i es diverteix aprenent i creant. Vols formar-ne part?