Bloc‎ > ‎Recursos‎ > ‎

Super Prota

2 de febr. 2016, 4:44 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:32 ]
contes personalitzats

QUÈ ÉS SUPER PROTA I QUIN ÉS EL SEU OBJECTIU
Super prota és un lloc web que neix amb l’objectiu d’oferir a nens i nenes d’entre 0 i 9 anys un regal original, divertit, educatiu i fàcil de crear. 
Durant diverses èpoques de l’any moltes persones veuen la necessitat de fer un regal a nens i/o nenes. Aquest regal ha de ser original, divertit i a la vegada educatiu. No obstant això, trobar un objecte que reuneixi totes aquestes propietats no és gens fàcil. 

Els contes Super Prota resolen aquest problema combinant la tecnologia més avançada i un suport tradicional com és el paper. El resultat és el lloc web www.superprota.com, inaugurat el passat 9 de setembre, que ofereix possibilitat de crear un conte completament personalitzat en menys de 30 segons. 

Contes personalitzats
COM ES CREA UN CONTE PERSONALITZAT?
L’usuari només ha d’escriure el nom de la persona a qui li vol fer el regal, indicar si és nen o nena i triar un conte. A més a més, de manera opcional, podrà pujar una foto del nen o nena en qüestió, posar una dedicatòria o inclús escollir el tipus de lletra: pal, impremta o lligada. Una vegada fet això, el podrà visualitzar amb totes les personalitzacions, comprar-lo i rebre’l a casa sense necessitat de desplaçar-se i sense despeses d’enviament.

ENTRE QUINS CONTES ES POT ESCOLLIR?
Actualment, els usuaris poden escollir entre dos contes recomanat per nens i nenes de 0 a 5 anys: La granja i Bona nit. El conte Bona nit ajudarà als petits a repassar els bons hàbits abans d’anar a dormir. Una història que es pot llegir periòdicament abans d’anar al llit. El conte La granja, és un passeig per una granja on els nens i nenes coneixeran els diferents animals, què mengen i els sons que fan. Amb aquests dos contes de cartró i cantons rodons, també es pot comprar com a accessori la versió del conte, també personalitzat però per pintar.

Pels els nens i nenes de 5 a 9 anys, hi ha El Bastó Màgic, un conte on es fusiona el món real i imaginari en una aventura basada en les lletres del teu nom. Aquest conte s’ofereix amb tapa tova i tapa dura.

Amb tots els contes, es pot comprar una caixa de regal per no haver-se de preocupar de res i a més, tenen un joc amagat que entusiasmarà als petits. També, és important destacar que els contes estan disponibles amb tres idiomes: català, castellà i anglès.

MISSIÓ: FOMENTAR LA LECTURA
Super Prota té com a missió ajudar a potenciar l’hàbit de la lectura als nens i nenes. Els estudis demostren que introduir contes als nens des de ben petits afavoreix el seu aprenentatge. Per aconseguir aquest objectiu, l’elecció del conte és molt important. Els contes preferits dels nens i nenes, són aquells en els quals ells se senten més identificats. 
Amb els contes Super Prota ells seran els protagonistes i s’aconseguirà a la perfecció l’objectiu.

http://www.superprota.cat/Més informació:

 
Comments