Bloc‎ > ‎Recursos‎ > ‎

Julie and Jane

10 d’oct. 2016, 3:21 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 10 d’oct. 2016, 5:41 ]
JulieandJane
Julie&Jane, infinitament divertit!

Julie and Jane és una marca de roba, jocs i complements infantils, fets amb teixit de pissarra i adreçats a infants dels 2 als 8 anys d´edat. Van nèixer el 2013 i van ser pioners en l´ús d´aquest teixit. Avui en dia, l´apliquen en tots els seus productes ja que és l´eina a través de la que els nens poden fomentar la seva creativitat i descubrir el món que els rodeja. 

Sota el lema “Infinitamente Divertido” volen transmetre que els seus productes es poden utilizar tants cops com un vulgui, ja que en ells es crea, dibuixa o escriu i després s´esborra, per tornar a començar. 

Julie and Jane ofereixen un valor afegit molt important avui en dia: tots els seus productes estan dissenyats i produïts a Catalunya, amb matèries primes de qualitat, i pensats per deixar volar la imaginació dels més petits. 

PIZ’N’ROLL
El seu producte estrella, i dels primers en sortir, va ser la PIZ’N’ROLL, una pissarra portàtil enrollable que dóna molt de joc, i que es lleugera per poder portar al bolso, motxila o maleta. Ideal per famílies actives i amants de la creativitat. 

PIZ’N’BAGUna novetat molt interessant d´enguany són les PIZ’N’BAG, motxiles que incorporen una part frontal de pissarra on els peques poder dibuixar. Están dissenyades per nens fins a 6 anys, amb nanses regulables, una nansa central per afavorir l’autonomia i poder-la penjar fàcilment,  i dues butxaques laterals, on guardar els seus tresors.  
bosses pisarres
I com a complement ideal, les BOSSES PISSARRES, unes bosses que serveixen per a tot, colònies, berenars, mudes, extraescolars, ….


Pizarretas


Acaben de presentar la seva nova col.lecció de Pizarretas, samarretes i vestits pissarra, fets 100% en cotó de qualitat i molt còmodes per afavorir que el nen jugui i es mogui lliurement. Serà una prenda còmoda, diferent, original i divertida per lluir en qualsevol ocasió. 

I et preguntaràs: Poden anar a la rentadora? Perquè ser nen, jugar i embrutar-se va de la mà. Doncs Sí, hi PODEN!
guixos
A la seva web trobaràs també opcions diferents amb les que dibuixar, tant guixos tradicionals, rotuladors de guix líquid o ceres especials multisuperficie. Només has de triar l´opció que s´adapti més a les teves necessitats. 

I per celebrar el seu tercer aniversari i per tots els seguidors de El Petit Magazin, ens han ofert un codi descompte del 10% vàlid fins el 30 de Novembre de 2016 en tota la seva botiga online www.julieandjane.es

Només has d´entrar al seu web, seleccionar els articles que desitgis i aplicar el codi EPM abans de finalitzar el procés de compra. A més, si superes els 55 euros de comanda, les despeses són gratuïtes :)

Si t'ha agradat la marca i la vols seguir d’aprop us animem també a seguir-los a les xarxes socials: Facebook  -  Instagram  -  Pinterest

JulieandJane
Comments