Bloc‎ > ‎Recursos‎ > ‎

Ergokids

15 de des. 2015, 2:48 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:32 ]
Ergokids

Ergokids: qualitat, ecodisseny, sostenibilitat i valor pedagògic


Som Ergokids, una botiga de mobiliari infantil que,tot i que vam començar a comercialitzar els nostres productes per a famílies el 2014, tenim experiència de 25 anys moblant Escoles Bressol. Estem situats a Badalona, on tenim la nostra botiga física i on podreu trobar mobiliari infantil de qualitat que nosaltres mateixos fabriquem. Els nostres compromisos són la qualitat, l’ecodisseny, la sostenibilitat i el valor pedagògic del nostre mobiliari.
Ergokids
Ergokids

Nosaltres fabriquem mobles molt resistents, de línies senzilles i estudiats perquè serveixin en l’acompanyament al creixement de les criatures.

Actualment, tenim les col·leccions pròpies Albera Llar, que trasllada aquesta experiència en les escoles bressol a les llars, amb un mobiliari millorat al llarg del temps amb l’ajuda de pedagogues i assessorament del personal de les escoles bressol. I Encaix, dissenyada en exclusiva per l’arquitecte Gerard Martínez i que representa un innovador concepte de mobles que s’adapta al creixement de la família genera espais de joc i d’aprenentatge per les criatures mitjançant uns mòduls bàsics. Les possibilitats de totes les combinacions fan que Encaix sigui una col·lecció divertida i adaptable a qualsevol espai de la llar.

A la nostres botigues, la física de Badalona i en línia, també tenim productes d’altres fabricants que segueixin la nostra filosofia, i també productes exclusius fabricats amb col·laboracions externes com el PasPerTu, un espai on deixar el nadó de forma segura i en contacte amb la resta de família, dissenyat per la Maria Molsosa i en Gustavo Germain

No tingueu por de venir a la nostra botiga amb les vostres criatures que seran molt benvingudes i podran provar els nostres productes.


Ergokids
Av. Alfons XIII, 72 - 08912 – Badalona
935 210 670 · info@ergokids.cat
Horari de la botiga: De dimarts a dissabte de 9.30 a 14h i de 16.30 a 20h. Dilluns de 16.30 a 20Comments