Bloc‎ > ‎Recursos‎ > ‎

Divertium

14 d’oct. 2015, 4:54 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:33 ]
Divertium

DIVERTIUM va néixer de la necessitat de, com a pares que ens agrada fer moltes coses amb la nostra filla, saber què es fa al nostre voltant respecte a oci familiar.

De vegades, cercar aquest tipus d’oci per Internet es pot fer una mica pesat i esperar que algú ens recomani una activitat és, com a mínim, incert. Per això, un dia vam pensar: t’imagines una APP que aglutinés tot l’oci familiar en un sol lloc? Que mitjançant geolocalització et digués què hi ha al teu voltant per a la teva família? I que hi hagués la possibilitat de saber què es farà allà on tinguis pensat anar de vacances, de cap de setmana, de sortida d’un dia, arreu de Catalunya els 365 dies de l’any?

DIVERTIUM
I així va néixer DIVERTIUM.

El seu funcionament és molt senzill: un cop geolocalitzat o li has introduït la població on tinguis pensat anar, li has de dir a quants quilòmetres a la rodona t’interessa fer la cerca. Després li dius el dia que vols i el tipus d’activitat i en pocs segons, tot l’oci familiar a la teva mà!

I quines activitats es poden trobar a DIVERTIUM? Totes aquelles que tinguin a veure amb l’oci per a famílies:

Esports: on trobarem totes aquelles activitats esportives per famílies que s’organitzin en una població. Hípiques, boscos verticals, parcs d’aventura... També podrem trobar rutes a peu o bicicleta que hi hagi en el terme municipal, etc…

Cultura: quines activitats culturals ha preparat per a les famílies l’ajuntament de la localitat que estic fent la recerca? I el teatre/auditori? Fan titelles a la plaça del poble? I a la biblioteca? Qualsevol activitat cultural familiar es podrà trobar a DIVERTIUM.

Festes majors i populars: Per fi sabrem quines festes majors es fan al nostre voltant i podrem assistir a tots aquells esdeveniments preparats per a nosaltres! Fires: Conèixer quines fires es fan al nostre voltant incrementarà les possibilitats d’assistir.

Restauració, cases turisme rural, càmpings: tots? No!, A DIVERTIUM trobarem aquells restaurants que tinguin menús infantils o parcs infantils, o serveis d’animació infantil… Aquells locals que anirem a dinar i sabrem que seran llocs ideals per anar amb família. També menús especials…

Altres tipus d’oci: on trobarem aquell oci familiar que no es pot encabir en les altres categories, com parcs infantils, per exemple.

 
Comments