Bloc‎ > ‎llibres‎ > ‎

Sant Jordi 2017

20 d’abr. 2017, 16:02 publicada per Montserrat Figueras
Novetats editorials Sant Jordi 2017


Princesa Drac


Sa majestat la bruixa 
Edat: 6  anys
Col·lecció: Princeses Drac
La Nuna, la Bamba i la Koko van al castell dels pares de la Nuna i allà coneixen una cosina que d'entrada sembla molt simpàtica, però que en realitat amaga un terrible secret.
Autors: Mañas Romero, Pedro - Il·lustracions: Fernández Méndez, Luján
Sant Jordi


Viu la història amb ... El cavaller Jordi 
Edat: 4  anys
Llibre en el qual el lector decideix com ha de ser la història. El cavaller Jordi ha d'anar a salvar la princesa i el lector decidirà, a cada pàgina, quina opció ha d'escollir.
Autors: Morey, Marie - Il·lustracions: Morey, Marie
En forma


Posa-hi el dit. En forma
Edat: 2  anys
Amb aquest llibre els més menuts podran resseguir contorns d'objectes coneguts i així aprendran a reconèixer-los.
Autors: Chabbert, Ingrid - Il·lustracions: Béal, Marjorie

Bru Artiac.


Bru Artiac. Operació Cul de la Lleona
Edat: 9 anys
El Grumoll, el Bru i la seva família viuen molt tranquils a Barcelona, fins que un dia el pare arriba amb una notícia bomba: els de la feina el traslladen a Girona. El Bru i la seva germana posen el crit al cel. Girona? Ells no hi volen pas anar! El Bru comença en una nova escola i ha de fer nous amics. Tot sembla que va més o menys bé fins que un dia, en una visita al Tapís de la Creació, algú tira una pedra amb un tirador i trenca el vidre protector de l'obra. I el pitjor és que li tiren les culpes al Bru! A partir de llavors, el Bru se les haurà d'empescar per descobrir el culpable i lliurar-se del càstig. Mentrestant, haurà d'esquivar els cops de puny del Narcís i investigar quina en duen de cap els científics que viuen davant de casa seva. Al Bru se li ha girat feina!
Autors: Gomà, Enric - Il·lustracions: Laperla, Arturhttp://www.cruilla.cat/cataleg/literatura/ottolina-i-el-guillot-lila
Ottolina i el Guillot Lila
Edat: 6  anys
Una altra aventura de l'Ottolina i els seus amics estrafolaris. L'Ottolina i el seu amic pelut, el senyor Munroe, organitzen un gran sopar.
Autors: Riddell, ChrisVallbona.


L'aventura dels Vallbona a l'Imperi Romà
Edat: 8  anys
Els Vallbona viatgen a l'Imperi romà i són venuts com a esclaus al mercat de Numítor. Per primer cop, les circumstàncies separaran la família, i el Tià, convertit en gladiador, haurà de combatre amb les feres del circ August.
Autors: Santiago, Roberto - Il·lustracions: Lorenzo Diaz, Enrique
barracuda


El tresor del capità Barracuda
Edat: 9  anys
En Guspires, té onze anys i està embarcat al Creu del Sud, el vaixell pirata del capità Barracuda, que solca els mars buscant el tresor del llegendari Phineas Johnson Krane. Però quan en Barracuda i la tripulació troben la seva vida: és un llibre! A la llarga, però, s'adonaran que el llibre parla d'un tresor fabulós i aleshores a tots els pirates no els tocarà altre remei que aprendre a llegir.
Autora:Llanos Campos - Il·lustracions: Marta Altés

L'avi de la Martina
Edat: Primers lectors
L'Andreu és un llibreter que viu envoltat de llibres. Quan neix la seva neta, la Martina, que és una nena molt i molt curiosa i sempre té pressa per tot, li sap encomanar la passió pels llibres i per tot el món que l'envolta. Així, avi i neta, fan moltes coses plegats.
Autor: Guillem Terribas - Il·lustracions: Sandra de la Prada
FELIÇ SANT JORDI 2017! 
Comments