Bloc‎ > ‎llibres‎ > ‎

Otra vez!

7 de set. 2015, 0:12 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:17 ]
Otra Vez!

Ja som aquí de nou! A punt de començar un nou curs. Per alguns el primer, d’altres esperant noves emocions, retrobar-se amb els companys,... però també tornar a agafar el ritme!.
En aquesta primera recomanació literària de setembre us presentem un àlbum il·lustrat, un Bedtime (un llibre per l’hora d’anar a dormir). En aquest cas, l’hora d’anar a dormir també serà el tema del llibre.
Otra vez!
És un relat molt entretingut i creatiu en el que trobem dues històries en una. Hi ha un conte dins del mateix conte, el que nosaltres expliquem i el que la mare del protagonista explica. Aquest és un petit drac que es diu Cedric, i a punt d’anar a dormir li demana a la seva mare que li llegeixi una pàgina del seu conte preferit, però ai las!, li agrada tant!, que vol que li rellegeixi una vegada, i una altra, i una altra … i la història es va encongint a mesura que la mare dragona li va rellegint i ella cada vegada està més cansada.
Un texte senzill, amb frases curtes i paraules simples, que els més petits comprendran a la perfecció, una història simpàtica que agradarà a tots els públics (pares i fills), ja que nosaltres ens veurem reflectits i al final del llibre ens trobarem una sorpresa molt original. 

Editorial: Picarona
Pàgines:: 32
Tamany: 26 x 30 cm
Edat: 4 a 6 anys


Autora: Myfeliscatus


Comments