Bloc‎ > ‎llibres‎ > ‎

On és la lluna?

25 d’oct. 2016, 12:02 publicada per Montserrat Figueras
On és la lluna?
On és la lluna?

Pau, una nit va veure que la lluna brillava gran i rodona al cel; al matí següent la mateixa Lluna s'havia tornat més petita i cada dia era una mica més... fins que un dia va desaparèixer completament. Tot un esdeveniment que havia d'investigar!

Així en Pau va decidir preguntar als seus amics per aquest fet inquietant per poder esbrinar el que li havia succeït a la lluna. Tots tenien la seva versió per al succés, però no va ser fins que el mestre els hi va explicar que no van saber la veritat. Tot i així, i després d'aprendre una cosa nova, cadascú d'ells va preferir quedar-se amb la seva història.

Aquest és un llibre senzill però que ens fa reflexionar de la capacitat d'imaginació que tenen els nens i com sovint oblidem que són aquestes fantasies les que construeixen la seva ment i ajuden al desenvolupament cognitiu.

En Jordi Amenós és un narrador especialitzat en el treball de contes i metàfores per al creixement personal, i creu fermament en la importància de crear històries que tenen els nens, en el diàleg que es crea entre iguals o entre pares i fills.

Per acabar d'arrodonir aquest llibre, comptem amb la col·laboració de l'Albert Arrayàs il·lustrant les seves pàgines, oferint senzillesa i plasmant perfectament la idea que va sortir del cap d'en Jordi.

Editorial: Petit Fragmenta
Il·lustració: Albert Arrayás (Llegiu l'entrevista que li vam fer a l'Albert fa uns mesos)
A partir de: 3 anys

Autor:
Llibreria Lilliput (Sant Ramón 126, Cerdanyola del Vallés)
Llibreria Lilliput
Comments