Bloc‎ > ‎llibres‎ > ‎

Novetats editorials, Sant Jordi 2016

29 de març 2016, 4:16 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:10 ]
Sant Jordi 2016
La diada de Sant Jordi és una ocasió excel·lent per ensenyar als més petits a estimar i gaudir dels llibres, 
una tasca que podem fer també durant tot l’any. Feliç diada!


Toc! Toc!

Toc! Toc! Qui truca?
Edat: 2 anys
Amb tota una sèrie de divertides solapes descobrirem quina sorpresa li espera a la Mila, que rebrà a casa un paquet molt gros.
Toc! Toc! Qui hi ha? El Pep i la Mila tenen una sorpresa darrere l'altra.
Autor i il·lustracions: Yayo Kawamura 




On és el Dudú?

On és el Dudú?
Edat: 3 anys
Un format original i interactiu que fomenta la curiosita de l'infant.
El Nil no troba el seu conillet de dormir, el Dudú. On es deu haver ficat? Ajuda'l a buscar-lo bé per tots els racons amb la llanterna màgica.
Autor i il·lustracions: Sophie Ledesma



 Com es diu...?

Com es diu...?
Edat: 3 anys
En aquest llibre d'imatges senzilles i de colors vius pensades per captar l'atenció dels més menuts, hi trobarem preguntes per respondre, un vocabulari bàsic en anglès i també una Ratolina, que s'ha de buscar a cada pàgina.
Autor i il·lustracions: Anna Kövecses 





L'illa Màgica

L'illa Màgica
Edat: 3 anys
Un llibre animat ple de sorpreses, amb solapes, rodes i coses que brillen en la foscor... i amb un mapa de l'illa Màgica!
El Trapella ha rebut un missatge misteriós: ha de travessar la meravellosa illa Màgica i arribar a la punta dels dofins blaus. Voleu ajudar-lo?
Autor i il·lustracions: Marion Billet



Quin munt de coses!

Quin munt de coses!
Edat: 3 anys
Una vistosa enciclopèdia visual perquè els petits identifiquin tot el que poden descobrir dins la seva experiència diària.
Despres de Quin munt d'animals! i Quin munt de vehicles!, Yayo Kawamura ens presenta un extens vocabulari ple de detalls quotidians amb tot allò que els més menuts poden veure al seu voltant. 
Autor i il·lustracions: Yayo Kawamura 



Taller d'artistes

Taller d'artistes
Edat: 3 anys
Sis plantilles amb més de 200 figures i un quadern de 64 pàgines perquè els més menuts puguin resseguir, dibuixar, pintar i inventar tota mena d'històries.
Autor i il·lustracions: Hervé Tullet




El Capità Calçotets i la saga flairosa del cavaller Aixellapudenta

El Capità Calçotets i la saga flairosa del cavaller Aixellapudenta
Edat: 7 anys
Una nova història esbojarrada del famós Capità Calçotets, que manté tota l'energia i l'humor de la saga. Fresca i divertida: un autèntic fenomen de masses entre el públic infantil.
Una altra aventura d'en Jordi i l'Oriol i el Capità Calçotets. En aquest cas, un professor malèfic inventa un mecanisme per controlar la ment i convertir tots els alumnes en xaiets obedients. No cal dir que en Jordi i l'Oriol s'hi enfrontaran i en faran de tots colors...
Autor i il·lustracions: Dav Pilkey


L'aventura dels Vallbona al Far We

L'aventura dels Vallbona al Far West
Edat: 8 anys
Tot va començar un dia normal i corrent. Havíem anat a comprar unes bicis, el meu pare, els meus dos germans, la meva veïna Carme, la seva filla, i jo. Érem al mig del pàrquing, dalt de les bicis, quan de sobte va passar. Un espetec al cel, una blancor enlluernadora, un llamp que cau, i de cop... Érem tots a Black Rock, ben bé al remot Far West. L'aventura acabava de començar.
Autor: Roberto Santiago - Il·lustracions: Enrique Lorenzo Diaz



L'Ada Goth i el concurs estrambòtic

L'Ada Goth i el concurs estrambòtic
Edat: 9 anys
L'Ada Goth és a punt per rebre els participants d'un concurs de gossos molt estrambòtic que es farà a la Mansió Esgarrifòtila. Però unes petjades misterioses, uns udols en plena nit i unes sabates rosegades posaran a prova l'Ada i els seus amics, que hauran de descobrir què passa abans no arribi la nit de lluna plena...
Autor i il·lustracions: Chris Riddell




Adam i Thomas

Adam i Thomas
Edat: 12 anys
Aquest relat, basat en fets reals viscuts per l'autor durant la Segona Guerra Mundial, ens explica les aventures i les peripècies de l'Adam i el Thomas, dos nens jueus de caràcters i actituds molt diferents que es veuen obligats a amagar-se al bosc. Allà, no només han d'esmolar constantment l'enginy per poder sobreviure i enfrontar-se als perills que els envolten, sinó que també tenen temps per contemplar tot allò que els ofereix la natura i aprofundir en l'amistat que els uneix.
Autor: Aharon Appelfeld 


Connexions

Connexions
Edat: 12 anys
La FIONA, una noia canadenca, ha fet un disbarat: ha enviat al noi que surt amb ella una foto indiscreta que s'ha fet amb el mòbil... Un aparell que havia passat per les mans d'alguna treballadora xinesa com la LAIPING, que acaba d'arribar a una gran ciutat per treballar soldant condensadors fets de coltan... Un mineral que potser havia sortit de la regió natal de la SYLVIE, una noia congolesa que ha patit de manera molt directa la violència generada pel comerç d'aquest mineral maleït.
Autor: Elizabeth Stewart




COMPARTIR


Comments