Bloc‎ > ‎llibres‎ > ‎

Novetats editorials per preparar la carta als Reis

23 de nov. 2015, 3:32 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:14 ]
Novetats editorials per preparar la carta als Reis

De cartró

DE CARTRÓ

Edat: 3 anys
Vols saber què hi ha dins d’aquesta capsa de cartró? Doncs hi ha un munt d’indicacions per tal que puguis passar una bona estona amb la família o els amics, creant les teves pròpies joguines de mida gegant. Anima’t i descobreix què amaga la capsa De cartró.
Deu models per construir joguines de cartró XXL i un patró a escala natural.
Autora: Angels Navarro - Il·lustracions: Aina Bestard


La carta als Reis

LA CARTA ALS REIS

Edat: 4 anys
Cada vegada que el Roger escriu una carta als reis de l’Orient, n’hi passa alguna i mai no pot fer la arribar al patge reial. Com s'ho farà per poder demanar la pila de coses que té pensades?
Una historia per pensar com escriure una bona carta als reis i gaudir de les festes.
Autor: Antoni Dalmases - Il·lustracions: Laura Miyashiro HigaPinta amb les mans

PINTA AMB LES MANS

Edat: 3 anys
Només cal pintura i un pinzell. Suca el dit a la pintura i posa’n la punteta al paper. O pots prémer més fort. O fer-ho amb el dit gros. O amb tota la mà. O només el palmell. O un dit sencer. O quatre dits tots junts. O amb el puny... Hi ha mil maneres de deixar la teva empremta!
Autora i il·lustradora: Maïte Balart


El lleó i el ratolí


EL LLEÓ I EL RATOLÍ

Edat: 3 anys
Una vegada hi havia un lleó molt gros i molt fort que no s’imaginava pas que seria salvat per un petit ratolí a qui, un cop, va perdonar la vida. Sempre es bo que te'n deguin una!
Autor: Jenny Broom - Il·lustracions: Nahta NójLa màquina del temps


LA MÀQUINA DEL TEMPS

Edat: 8 anys
Una altra aventura de l'Estel i el Pol, en un viatge que els portarà a recórrer la història a bord d’una màquina del temps... O potser no és això, el que passa?
Autor: Meritxell Martí Orriols i Xavier Salomó Fisa - Il·lustracions: Xavier Salomó FisaEl misteri del penalti invisble

ELS FUTBOLÍSSIMS: EL MISTERI DEL PENALTI INVISIBLE

Edat: 8 anys
Quan bufa el vent del nord, a Gironeta hi pot passar qualsevol cosa. Que desapareguin els punts de penal del mig del camp de futbol, de sobte, quan el Pla de Dalt es juga el descens. Que ningú no sàpiga on és el Radu, l'encarregat de pintar-los. Que uns amics del pare del Paket, els Vallbona, arribin sense avisar i ho desgavellin tot... Així doncs, Futbolíssims, aneu amb compte si bufa el vent del nord!
Autor: Roberto Santiago - Il·lustracions: Enrique Lorenzo Diaz


Hamish i els aturamons

HAMISH I ELS ATURAMONS

Edat: 9 anys
Persones, animals, cotxes, motos, rellotges,... Tot, tot aturat i ben aturat. Menys l’Hamish! Viu al quart poble més avorrit d’Anglaterra, on mai –fins ara!- no hi havia res a destacar. El pitjor de tot, però, és que en Hamish aviat descobreix el motiu de tot plegat: els terribles aturamons tenen un pla per apoderar-se del món. Com s’ho farà ell per salvar l’humanitat?
Autor: Danny Wallace - Il·lustracions: Jamie Littler Comments