Estiu 2016
L'estiu és una ocasió excel·lent per ensenyar als més petits gaudir dels llibres, 
una tasca que podem fer també durant tot l’any. Bones vacances :)

Un joc

 
Un joc
Edat: 3 anys
Un llibre d'observació i atenció que, a cada pàgina, dóna instruccions al lector sobre què ha de fer. Un llibre senzill però que encanta als més petits, no es cansen de jugar i seguir les instruccions. Molt recomanable!
Autor: Tullet, Hervé - Il·lustracions: Tullet, Hervé

buscaJuga al mar - Juga al bosc
Edat: 3 anys
Llibres amb il·lustracions divertides per trobar diferències. Quin teixó mira cap a l'altre costat? Quina formiga va al revés?
Autor: Nastja Holtfreter
contes


Contes per educar infants feliços
Edat: 4 anys
La felicitat és un estat d'harmonia i plenitud interior. Si voleu ajudar els vostres fills a assolir-lo, en aquest llibre trobareu moltes pistes per fer-ho.
Autor: Begoña Ibarrola - Il·lustracions: Jesús Gabán Bravo
La disputa

La disputa
Edat: 4 anys
Dos amics molt amics es barallen perquè tots dos volen ser els primers. 
Autor i il·lustracions: Édouard Manceau
capita calçotets

El Capità Calçotets i el retorn terrorífic de l'Andròmina Sucamulla
Edat: 7 anys
Col·lecció: Capità Calçotets
Arriba una nova aventura del Capità Calçotets :) Després d'anar a parar a la presó, en el llibre anterior, per un atracament que no havien comès, ara en Jordi i l'Oriol es tornen a enfrontar al professor Tirapets, que s'ha transformat en el robot Andròmina Sucamulla i se'ls emporta cap al passat. I, com que en el passat el capità Calçotets encara no existia, com s'ho faran per sortir-se'n, aquest cop?
Autor i il·lustrador: Dav Pilkey


El lladre


El lladre d'entrepans
Edat: 8 anys
El Martí està desesperat perquè cada dia li desapareix l'entrepà de dins la carmanyola. Per això decideix investigar per tota l'escola, per saber qui és el reponsable d'aquests robatoris que li fan passar tanta gana.
Autors i Il·lustracions: Patrick Doyon i André Marois
futbolíssims


El misteri de la pluja de meteorits
Edat: 8 anys
Col·lecció: Els Futbolíssims
Una nova aventura dels Futbolíssims, aquest cop ni més ni menys que a Eurodisney. Els amics del Pla de Dalt hauran de demostrar que, per sobre de tot, sempre estaran units.
Autor: Roberto Santiago - Il·lustracions: Enrique Lorenzo Diaz hamish

Hamish i Elsdelmai
Edat: 9 anys
Col·lecció: Hamish
Ningú no ho sap, encara, però tots els habitants de la Terra tenen un GRAN problema. Uns monstres sinistres, una ombra misteriosa, un exèrcit metàl:lic i gent com tu i com jo  però que en el fons no són com nosaltres, amenacen l'existència de la raça humana.
Autor: Danny Wallace - Il·lustracions: Jamie Littler somhi

Som-hi!
Edat: 10 anys
Col·lecció: Quin fàstic de fama
La Raquel, l’Albert, l’Anaïs, la Carla i el Jota estan preparant un programa dedicat a l’amor, però l’Alain es presenta per sorpresa, cosa que provoca gelosia i inseguretats entre els cinc amics. A més, Morts de fàstic ha guanyat un premi, però el vol anar a recollir la Malena. Els nois s’adonen que la fama comença a deteriorar la seva amistat. Han de fer alguna cosa abans que sigui massa tard.
Autor: Anna Manso Munné - Il·lustracions: Beatriz Tormo Martín


batecs


Batecs
Edat: 12 anys
Què pot passar entre dos desconeguts que estan separats per milers de quilòmetres? Què poden saber l’un de l’altre per les fotos que pengen i els textos que escriuen? I per què cada cop que reben un missatge els batecs del cor se’ls acceleren?
Autor: Francesc Miralles i Javier Ruescas Sánchezblau


Buscant el blau
Edat: 13 anys
Col·lecció: Camp a través
Una història que es desenvolupa en una societat governada per un grup d’homes amb poder sobre tot, on una jove teixidora descobrirà què s’amaga en la història del seu poble. 
Autor: Lois Lowry 

COMPARTIR