Bloc‎ > ‎llibres‎ > ‎

Novetats Editorial Cruïlla

12 de nov. 2016, 6:25 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 12 de nov. 2016, 6:28 ]
Novetats editorials per a les Festes de Nadal...


El Sr, RobinEL SR. ROBIN 
Edat: 3  anys

Arriba la primavera i el senyor Robin, un pit-roig, ha de buscar una llar per a la seva família.
Autor i il·lustració: Lemniscates


El rei dels dinos


EL REI DELS DINOSAURES
Edat: 3 anys

Un llibre sobre els grans animals prehistòrics amb un dinosaure per muntar
Autor: Susie Brooks - Il·lustracions: Jonathan Woodwardq fan els grans


QUÈ FAN ELS GRANS DURANT EL DIA? 
Edat: 3 anys

Cada matí, molts pares i mares, tietes i oncles, avis i àvies surten de casa i no els tornem a veure fins a la tarda o al vespre. On van?
Autor i il·lustració: Virginie Morgand


Els misteris de l'ou


EL MISTERI DE L'OU DAURAT
Edat: 6 anys
La Bamba viu tranquil·lament al seu castell amb la seva mare, la reina. I un dia rep una carta del príncep Rosko dient-li que se n'ha enamorat. I que s'hi vol casar. Però ella no en vol ni sentir a parlar. Per sort, hi ha altres princeses i un mag i un ou de drac i fins i tot dos lladres en un bosc ple de bolets verinosos..., que ho trastoquen tot.
Autor: Pedro Mañas Romero - Il·lustració: Lujan Fernández Méndez


Tania i el telescopi

LA TÀNIA I EL TELESCOPI
Edat: 6

La Tània i el seu pare van a veure una pluja d'estels amb la tieta i uns amics. Però, quan arriben a dalt de la muntanya, la Tània descobreix que ha de fer cua per mirar pel telescopi. A més, els estels triguen molt a caure... Quan ja li sembla que aquella nit serà molt i molt avorrida, de sobte, veu allò al cel. És fantàstic!
Autor: Muriel Villanueva i Perarnau - Il·lustració: Ona Caussa Rius


Un vestit per a la Terraska

UN VESTIT PER A LA TERRASKA
Edat: 7 anys

La Lea és una nena molt normal. Però just l'endemà que li diguin que tindrà un germanet, li comencen a passar coses molt estranyes. Per exemple, no para de seguir-la un ésser estrany, la Terraska, que li diu que se l'endurà perquè li faci de vestit. I ara! La Lea és una nena, i no pas un vestit! A més, tampoc no la deixen en pau l'Elf-Fred ni l'Elf-Fons, dos follets que tot el dia es barallen i que l'avisen que la Terraska és molt i molt dolenta. Què pot fer, la Lea? Quin embolic!
Autor: Roser Atmetlla Andreu - Il·lustració: David Navarro Arenas


il.lumin

IL·LUMINATURA
Edat: 7 anys

Un llibre fascinant amb visors de colors per descobrir els animals de dia, els animals nocturns i les zones de tot el món on viuen.
Autor: Williams, Rachel - Il·lustracio: Carnovskydiari


EL DIARI DE L'OTTOLINA I L'ADA GOTH
Edat: 8 anys

Un diari ple d'humor i imaginació perquè el lector pugui entrar al món de l'Ottolina i l'Ada Goth i cada dia de l'any fer-hi una activitat.
Autor i il·lustració: Chris Riddell


El club dels estranys

EL CLUB DELS ESTRANYS
Edat: 8 anys

L'Hug és tartamut i en Bernat, dislèxic. El perdonavides de la classe els fa la vida impossible perquè els veu diferents dels altres. Per això, els dos amics decideixen fundar un club, per sentir-se menys sols i més segurs. Quina sorpresa tindran quan descobreixen que no són els únics que volen formar part d'aquest club! Ser diferent dels altres, ser estrany, és normal. Cadascú és com és. Per això, el més important és aprendre a riure's d'un mateix.
Autor: Jordi Sierra i Fabra - Il·lustració: Tomás Hijo


futbol

ELS FUTBOLÍSSIMS: EL MISTERI DEL TRESOR PIRATA 
Edat: 8
Els Futbolíssims han de jugar un partit amistós amb l'equip del centre de menors Els Justos, on hi ha internats alguns dels delinqüents infantils més perillosos del país. Una de les internes, la temuda Laoi Txai San, els convenç que robin els plànols del centre, custodiats per la policia, amb el propòsit, segurament, de poder organitzar un fuga. Corre el rumor que aquesta noia té amagat en algun lloc el botí de l'atracament d'un banc. Els problemes comencen quan els Futbolíssims abandonen el partit per culpa de l'agressivitat dels seus rivals, per la qual cosa s'exposen a ser eliminats de la Lliga. Autor: Roberto Santiago - Il·lustració: Enrique Lorenzo Diaz

penny
PENNY BERRY I LA POCIÓ MÀGICA 
Edat: 9 anys

La Penny Berry té dotze anys, i viu a Londres amb els seus tiets des que els pares van morir en un accident de trànsit. Però aquest estiu l'envien a Escòcia a conèixer la seva àvia Octavia. El que no sap la Penny és que a la mansió de l'àvia hi ha amagats molts secrets. Secrets que la seva família guarda des de fa segles. I és que els Berry són una nissaga de mags que han cuidat i protegit els boscos d'Escòcia i les criatures que hi viuen des de temps immemorials. Però, ara, aquests boscos estan en perill, perquè l'innomenable té un gran poder i ho vol destruir tot. Què pot fer, una nena de dotze anys, per impedir-ho? Potser el més important és descobrir qui és en realitat la Penny Berry.
Autor: Lluís Prats Martínez - Il·lustració: María José García Simavilla

Llibre preguntes

EL LLIBRE DE LES PREGUNTES
 
Edat: 9 anys

El món que ens envolta està ple de preguntes que no ens hem fet mai. Què creus que és millor, l'aigua o el foc? Un desert o el fons del mar? Unes escales o un trampolí? 
Endinsa't en aquest llibre i descobriràs que la pregunta més innocent et pot fer arribar a conclusions sorprenents.
Llibre de preguntes sobre actes quotidians per estimular la curiositat, la reflexió i la voluntat de qüestionar-se el món que ens envolta. Autor: Flavia Company - Il·lustració: Romina Martí O'Toole


missatger

MISSATGER
Edat: 12 anys

Una petita comunitat absolutament altruista que viu en pau i en la qual se segueix la norma estricta d'acollir i tractar bé tothom, de sobte es veu amenaçada. Diversos fets enterboleixen les relacions entre els habitants i l'harmonia habitual es converteix en discòrdia.
Autor: Lois LowryComments