Bloc‎ > ‎llibres‎ > ‎

M’he llegit un llibre que es diu Al teu rotllo.

30 de març 2015, 6:49 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:27 ]
M’he llegit un llibre que es diu
Al teu rotllo.

Són històries d’una pàgina o pàgina i mitja. Totes passen a l'institut Els Fanals i sempre són els mateixos nens: les històries que es digui no són gaire creïbles, vull dir reals, que ens podríen passar a nosaltres nens de 10,11 i 12, però... tothom pot imaginar­se.

La que més m’ha agradat ha sigut la del nen que li agraden molts els animals i troba injust que tinguin que està tancats en una gàbia. I deixa anar els ratolins que tenen a la classe de ciències, i els ratolins van a la biblioteca de l’escola, i es mengen totes les pàgines d’un llibre antic que sembla que els hi encanta... Es queden plens i decideixen tornar a la gàbia, i l'endemà, el noi quan els veu tancats a la seva gàbia, quan els hi havia donat la llibertat, pensa que aquests ratolins han après que la llibertat no és del tot bona.

Us el recomano a partir de 9 anys, m’ha agradat bastant menys el fet que no són gaire realistes, però a part d’això, molt bo el llibre, correu a demanar als vostres pares que us el comprin, us agradarà, ja em direu alguna cosa. 


Autora:
Salma Gharbi Sanjuan. Faig 6é a l'escola La Roureda de Sant Esteve Sesrovires.

Al teu rotllo. 40 relats breus
Flavia companyComments