Bloc‎ > ‎llibres‎ > ‎

Llegim, busquem, trobem...

23 de febr. 2015, 6:32 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:27 ]
Llegim, busquem, trobem...

Imagina’t que en un dels prestatges de la teva llibreria favorita veus En Patufet, un clàssic de la literatura infantil, transmés de pares a fills de vàries generacions. 
“PATUUUUUUUFEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTT… on ETSSSSSSSSSSSSSSSSSSS?” Qui no ha escoltat i reproduït aquest crit almenys un cop a la vida? Clar, no veus cap motiu per endur-te el llibre a casa, o ja el teniu fins i tot, i prefereixes passar per caixa amb lectures noves pels teus fills. 
Bé. Suposem que el conte del que parlem afegeix a la història de sempre un plus inesperat i molt pedagògic: mentre els nens el llegeixen, o els hi llegiu, han de reconèixer i buscar objectes amagats entre les pàgines. T’agrada una mica més… A nosaltres ens passa el mateix i per això us el recomanen: En Patufet, il·lustrat per Sandra Navarro, i qualsevol de la col·lecció Busca i Troba, contes de tota la vida que ajuden a treballar l’atenció i la concentració. Trobareu també L’aneguet lleig, Sant Jordi i el drac, i El gegant del pi. Te’ls enduries ara?

Recomanat per a nens de 2 a 5 anys.
Preu: 5,60 euros

Autora: Laura Sanjuan


Comments