Bloc‎ > ‎llibres‎ > ‎

Literatura solidària i amb consciència

12 de febr. 2015, 13:04 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 5 de maig 2015, 3:16 ]
Literatura solidària i amb consciència

Saben els vostres fills que compten amb 10 drets fonamentals que ningú mai no hauria d’obviar quan s’hi relacionen? Coneixen bé aquests drets? I vosaltres? Si la resposta és negativa, punt a favor per córrer a la llibreria a comprar un exemplar de Els drets de la infància, de Barcanova, una original iniciativa amb la que l’editorial vol commemorar  el 25é aniversari de la Convenció dels Drets de l’Infant de l’any 1989. A més, quan el compres dónes 1 euro a Unicef així que potser ja trigues! 
Els drets de la infància ha comptat amb la col·laboració de deu autors del món de la literatura infantil i un conegut il·lustrador, que han confeccionat, a mida i amb molt d’amor, com si es tractés d’un vestit d’alta costura, deu contes, un per a cadascun dels drets dels infants.
Especialment colpidor és el relat creat per Agustín Fernández Díaz, “El vol de les papallones”, sobre el dret a una educació gratuïta, a divertir-se i a jugar: el conte exposa de forma punyent com les retallades en educació estan posant en joc el futur dels nens del nostre país, sense que la falta de diners i recursos pugui esguerrar, en cap cas, els seus somnis i aspiracions.

Els drets de la infància - Barcanova Editorial - 12 euros

Autora: Laura Sanjuan

Comments