Bloc‎ > ‎llibres‎ > ‎

L’esquirol poruc

4 de maig 2015, 13:05 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:26 ]
L’esquirol poruc

Poruc, eixerit, neuròtic, maniàtic, endreçat, i sobretot rutinari, així és el protagonista de la col·lecció “L’esquirol poruc”, però que no us enganyi la descripció!, ja que aquest personatge tan fantàstic ens mostra en clau d’humor com les pors i les inseguretats poden superar-se davant les coses inesperades o desconegudes, a través de les seves aventures aprendrem a riure’ns de nosaltres mateixos.
Estaríeu sempre mirant el món des del punt més alt per si algú us ataca? Sospitaríeu de tot el que es mou al vostre entorn? Prepararíeu una farmaciola de reconeixement per identificar “possibles amics”?  No patiu, si sou porucs o cagadubtes, les aventures de L’esquirol poruc us ensenyaran a relativitzar les situacions que us fan por, això sí, haureu d’estar preparats per riure una bona estona.
Per ara la col·lecció està composta per tres títols en català: L’esquirol poruc”, “L’esquirol fa un amic” i “L’esquirol poruc de nit”, són àlbums il·lustrats d’una manera diferent i original de la mà de la canadenca Mélanie Watt i editat per Castellnou infantil, on trobarem les eines per tractar les pors més quotidianes dels més petits en clau d’humor.


Autora: Myfeliscatus

Comments