Bloc‎ > ‎llibres‎ > ‎

La cançó de les balances

18 de gen. 2016, 5:02 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:12 ]
La cançó de les balances
LA CANÇÓ DE LES BALANCES

Gràcies a Takatuka recuperem una obra base de l'Ovidi Montllor, "la cançó de les balances", adaptada per l'Alba Salvador i magistralment il·lustrada per l'Ignasi Blanch.

La història és tan antiga com actual: un rei preocupat de la seva fortuna, dels animals que té, dels seus territoris, comptant el nombre de súbdits..... tan i tan preocupat que ignora les peticions del poble. l'Ovidi, portaveu del poble, demanarà la construcció d'un pont, d'altra banda necessari per al poble, però el dirigent els farà cas omís, obligant al poble a arreplegar-se i construir-se ells mateixos el pont, motivats per la cançó composta per Ovidi, una cançó que ens parla de la importància que té el poble i que no es pot mesurar en una balança.

L'autora ha dedicat part de la seva vida a l'art d'explicar contes i a l'estudi de la llengua catalana, fet determinant per a la seva implicació en aquesta obra. En definitiva, estem davant d'un text àgil i enginyós com les rondalles tradicionals que han viscut fins als nostres dies gràcies a tradició oral.

Il·lustrador: Ignasi Blanch
Editorial: Takatuka
Edat: 6 anys

Autor:
Llibreria Lilliput (Sant Ramón 126, Cerdanyola del Vallés)
Llibreria Lilliput

COMPARTIR
Comments