Bloc‎ > ‎llibres‎ > ‎

Hilda, l’obra de l’il·lustrador i escriptor Luke Pearson

9 de juny 2015, 2:11 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:25 ]
Hilda, l’obra de l’il·lustrador i escriptor Luke Pearson

Us presentem i recomanem l’obra de l’il·lustrador i escriptor britànic Luke Pearson, es tracta de quatre llibres publicats per l’Editorial Barbara Fiore, apte per grans i petits, en Cartoné.

Aventures, humor, tradicions europees i fantasia animista s’entrellacen en les històries de la Hilda, una nena que viu amb la seva mare en un lloc d’Escandinàvia, que desprenen respecte i amor per la natura en cadascuna de les seves pàgines.

La Hilda és curiosa, valenta, divertida, fantasiosa, creativa e independent i en les seves aventures descobreix, a través de l’instint i la intuïció, un món amagat i ocult, reservat només per a aquells éssers senzills i curosos que saben veure el que hi ha darrere del més petit i, aparentment, insignificant.

Hilda i el Trol, Hilda i el Gegant de mitjanit, Hilda i la cavalcada de l’ocell i Hilda i el gos negre, són els quatre títols que es poden trobar i llegir independentment sense que la història perdi el sentit.

L’estil del seu autor és senzill, gens recarregat, de línies simples i colors càlids, fent d’aquests àlbums il·lustrats una delícia pels sentits.

No es pot dir res més, ja que els atractius d’aquests àlbums salten a la vista quan els tens a les mans: la intel·ligent manera d’entrellaçar tradicions europees, de diàleg senzill i humorístic, personatges encantadors, una imaginació desbordant a l’hora de narrar les aventures, l'emoció, la intriga, l’humor... No us els perdeu!


Autor i Il.lustradorLuke Pearson

Autora: Myfeliscatus


Comments