Bloc‎ > ‎llibres‎ > ‎

Flora y el flamenco

5 de febr. 2016, 2:52 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:12 ]
Flora y el flamenco
Flora y el flamenco

Rosa. Si hi ha una paraula per descriure aquesta obra, sens dubte és rosa i no utilitzat d'una manera capritxosa i aleatòria. És rosa per què el flamenc és rosa, i Flora, la nostra protagonista, imita el flamenc.
Aquesta és la història de Flora, una nena abillada del seu barret de bany de flors, el seu banyador rosa (òbviament) i les seves aletes, compartint un ball amb un estilitzat flamenc.

Allunyant-nos d'etiquetes, de roses i blaus, aquesta vegada Barbara Fiore ens presenta poesia feta il·lustració adaptada per a tots els públics. Els moviments de la petita, que en un principi són descoordinats i maldestres, es van tornant compassats i elegants a mesura que avança la història, i l'actitud de desconfiança que a priori mostra el flamenc evoluciona fins a arribar a una complicitat brutal. A través d'un joc tan senzill com la imitació se'ns planteja les bases del ballet de forma molt senzilla; la Molly Idle ens fa partícips de l'evolució de Flora en aquest llarg procés representant l'elegància d'aquest art en els moviments delicats del flamenc. Un llibre per a qualsevol enamorat de la dansa i òbviament de la il·lustració, perquè això si, és un llibre mut.

Flora y el flamenco

Il·lustradora: Molly Idle
Edat: Tots els públics

Autor:
Llibreria Lilliput (Sant Ramón 126, Cerdanyola del Vallés)
Llibreria Lilliput


COMPARTIR
Comments