Bloc‎ > ‎llibres‎ > ‎

¡Este niño está en la Luna!

29 de set. 2015, 1:04 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:16 ]
¡Este niño está en la Luna!

Intentem sempre buscar quelcom diferent i curiós, remenem per arreu per recomanar-vos diversitat, i aquesta setmana ens hem trobat amb aquesta petita joia.

¡Este niño está en la Luna!, no és un simple conte, és un recull poètic cantat per nens i nenes de 3 a 8 anys. En format llibre +CD, els seus autors el defineixen com un viatge per mons i planetes impensables, on un nen que sempre està avorrit, malgrat que tingui totes les joguines del món, en descobreix una de molt poderosa que li permetr fer aquest meravellós viatge. Us apunteu a descobrir quina serà?


Col.lecció: Música i Valors
Enqüadernació: Cartoné
Format: 17X17
Tipus: Llibre (inclou CD)


Editorial Bellaterra Música
Però aquesta setmana no ens podem aturar aquí, l’Editorial Bellaterra Música, una iniciativa que va néixer a Bellaterra cap a l’any 2002, amb la intenció de difondre i editar material de qualitat relacionat amb l’ensenyança de la música i la dansa. Ens endinsa en aquest món oferint una gamma àmplia i diversa de llibres, audiollibres, etc... on podem conèixer la història de la música, la dels instruments, la dels grans compositors, tot dins d'unes col·leccions elaborades com a àlbums il·lustrats, magníficament treballats i presentats.

Dins la seva web podreu trobar tot tipus de material tant imprès com digital, i descàrregues gratuïtes per poder treballar i aprendre amb els vostres fills i filles tot el relacionat amb aquest ampli món, d’una manera didàctica, atractiva i lúdica.


Autora: Myfeliscatus


Comments