Bloc‎ > ‎llibres‎ > ‎

Esconderse en un rincón del mundo

19 de febr. 2016, 2:02 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 29 de febr. 2016, 11:09 ]
Esconderse en un rincón del mundo
Esconderse en un rincón del mundo

"¡Vale, vale! No volveré a decir que no me gusta esta familia; tampoco diré que os odio; es solo que a veces me gustaria que me dejaris tranquilo un rato. ¡Aquí todo está bien! todo menos yo, quizás. Vale es mi problema. Vale, de todos modos, los mayores nunca os equivocáis; lo que pasa es que los pequeños somos unos desobedientes. Vosotros no sois los únicos que tenéis preocupaciones, yo también las tengo! lo que pasa es que no os las cuento, y punto."
Així comença aquest llibre intimista, proper i emotiu. Com ja ens té acostumats, Jimmy Liao ens ofereix una oportunitat magnífica per a poder reflexionar amb els nens i adolescents sobre el seu món interior, els seus neguits, conflictes interns i necessitats. En cada doble pàgina trobem un paratge imaginari, una fórmula per allunyar-nos del món, una pregunta que ens hem de respondre per entendre veritablement qui som.
Quan arribeu al final del llibre ja no sereu els mateixos; el llibre en si és un camí que hem de recórrer per conèixer-nos. Com bé diu a la contraportada: "En mi corazón vive una niña que siempre que tiene la sensación de que el mundo no funciona, se esconde en su rincón"

Autor/il·lustrador: Jimmy Liao
Edat: A partir de 9

Autor:
Llibreria Lilliput (Sant Ramón 126, Cerdanyola del Vallés)
Llibreria Lilliput


COMPARTIR

Comments