Bloc‎ > ‎llibres‎ > ‎

Erase una vez un alfabeto

17 de des. 2015, 6:13 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:13 ]
Erase una vez un alfabeto
Erase una vez un alfabeto

Erase una vez un alfabeto
és l'últim llibre de l'Oliver Jeffers, autor d'altres títols com "Amunt i Avall" o "Atrapat". Totes les històries estan fetes de paraules que a la vegada estan fetes de lletres, però que passaria si cada lletra tingués la seva pròpia història? Doncs que tindríem una obra com la que us presentem. Amb històries curtes, plenes d'imaginació i amb les fantàstiques il·lustracions de Jeffers, que desprenen senzillesa i tendresa a parts iguals.

Cada història està plena d'al·literacions, de paraules que comencen per la vocal a la qual fan referència, de sons repetitius, de ball de paraules..., relacionades entre si de forma magistral, un exercici que acaba creant històries hilarants, curioses, tendres... com el cas d'un astronauta que vol viure una aventura i conèixer un alienígena però té por de les altures.... tot molt propi de l'univers Jeffers.
Els petits gaudiran descobrint cada història i amb tota seguretat voldran crear la seva pròpia, perquè ni hi ha res més bonic que crear la nostra pròpia versió de les coses.

Editorial: Andana
Edat: +5

Autor:
Llibreria Lilliput (Sant Ramón 126, Cerdanyola del Vallés)
Llibreria Lilliput

COMPARTIR
Comments