Bloc‎ > ‎llibres‎ > ‎

Després de la pluja

29 de febr. 2016, 11:08 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 7 de març 2016, 2:59 ]
Després de la pluja
Després de la pluja

Hi havia una vegada un bosc on vivien molts i molts animals. Vivien feliços i tranquils els uns amb els altres. Un bon dia es va posar a ploure; va ploure durant hores, durant dies, cada cop plovia més i els animals van pujar a la muntanya escapant de l'aigua que tot ho enfonsava. Fent pinya van aixoplugar-se dins una cova fins que va deixar de ploure. Va ser aleshores que van començar a repartir-se les feines tots tenien la seva, tots menys la petita guineu, a qui ningú li deixava fer res.
Molt trista va sortir de la cova per pensar en com podia ajudar al grup, fins que se li va acudir portar la lluna i les estrelles dintre de la cova per il·luminar. Poc va trigar a adonar-se que la seva bona idea era impossible... és clar que... i si no fossin exactament estrelles les que il·luminessin la cova?
D'una bellesa espectacular, aquest llibre, guanyador del VIII Premi Internacional de Compostela per a àlbums Il·lustrats, ens parla d'estereotips, desmitificant l'astúcia que sempre se li ha atorgat a la guineu; d'unió i amistat, mostrant a tots els animals treballant per bé comú de la seva societat i de quelcom més important, de què sempre hi haurà algú a la nostra vida que ens porti llum i ens il·lumini.

Text/il·lustració: Miguel Cerro
Editorial: Kalandraka
Edat: A partir de 5 anys

Autor:
Llibreria Lilliput (Sant Ramón 126, Cerdanyola del Vallés)
Llibreria Lilliput


COMPARTIR

Comments