Bloc‎ > ‎llibres‎ > ‎

Billy Stuart

1 de juny 2015, 7:09 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:25 ]
Billy Stuart

Billy Stuart viu a la ciutat de Cavendish, al carrer del Rojo Escocès, que és el símbol de la família Stuart; i els seus amics viuen molt a prop seu: Foxy, la guineu; Pesti la mofeta; Yeti la mustela; Galopín un camaleó que canvia de color segons el to del cel. I no pot faltar en Frufrú, que és un gosset blanc al qual en Billy detesta, i que pertany als seus veïns, els MacTerring.

Billy Stuart és un jove ós rentador que somia a seguir els passos del seu estimat avi Virgili, un temerari aventurer, amb ell seria capaç de creuar els rius més perillosos, escalar les muntanyes més altes i afrontar els perills més grans.

La història comença un dia, en què Billy rep una carta d’en Virgili, aquest li explica que ha descobert la manera de viatjar en el temps i el convida a reunir-se amb ell. En Billy queda al·lucinat. ¿Com és possible que l’avi hagi trobat la manera de viatjar en el temps?

Si sou o no grans aventurers, d’entre 6 i 9 anys, en Billy i la colla dels Zintrèpids no us deixaran avorrir, viureu grans històries al bosc, aprendreu a sobreviure-hi, i tot dins d’aquesta magnífica col·lecció de 6 volums, en un format que combina còmic i pàgines normals, il·lustrats per Sampar i escrits per Alain M. Bergeron, editats per Hidra.


Autor: Alain M. Bergeron
Il.lustrador: Sampar
Editorial: Hidra

Autora: Myfeliscatus

Comments