Bloc‎ > ‎llibres‎ > ‎

Albert Arrayás, il·lustrador

5 de des. 2014, 6:07 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:28 ]
Albert Arrayás, il·lustrador

Imagina’t que tens només 24 anys i en la mateixa setmana arriba a les llibreries un conte infantil il·lustrat per tu, El pirata de les estrelles, i s’inaugura una exposició amb creacions teves a Artevista Gallery, una de les galeries d’art contemporani més actives de Barcelona. 

Setmana de luxe per aquest jove il·lustrador barceloní que confessa que “quan em passen fets importants en una mateixa setmana, com ara, estic eufòric i em costa centrar-me en altres coses”. I a qui no. 

L’Albert es va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona l’any 2012 i des de llavors, no ha parat quiet ni un segon. “Volia fer biologia en un principi, però em vaig qüestionar molt com em veia en un futur pròxim més feliç, i la resposta va ser il·lustrant contes per a nens i nenes”. Ho ha aconseguit i ja en van dos: abans fou La gota i el cirerer, també editat per Babulinka Books, una editorial a la que des de ja seguirem de ben a prop, pel seu gust exquisit i per una filosofia que aposta per llibres que treballin la intel·ligència emocional i el creixement interior en nens i joves. 

Podeu comprar el llibre aquí
WacProject es pot visitar fins el dia 9 de desembre a Passatge del crèdit, 4 Barcelona

Autora: Laura Sanjuan