Bloc‎ > ‎Lleure‎ > ‎

Un dia de nassos

29 de set. 2015, 4:48 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:06 ]
UN DIA DE NASSOS ;)

Els dies 3 i 4 d'octubre l'ONG PALLAPUPAS celebra "UN DIA DE NASSOS", una gran festa solidària i familiar per recaptar fons perquè els infants hospitalitzats a casa nostra puguin continuar rient malgrat la seva malaltia. 

Us animem a col·laborar amb "UN DIA DE NASSOS" comprant entrades a meitat de preu per espais de lleure familiar com el Zoo de Barcelona, el Tibidabo, Catalunya en Miniatura, Naturlandia, Scoopic o el Camp Nou Experience, i molt més espais d'oci que podreu trobar al web de Pallapupas.  

També podeu col·laborar en establiments de restauració: El restaurant El Principal de l’Eixample, ha creat el postres solidàri “Dolç Somriure”, i en donarà l’import íntegre de la seva venda a l’entitat. Boston Pizza donarà un import de cada comanda del primer cap de setmana d’octubre. 

Amb UN DIA DE NASSOS els Pallapupas animen la societat catalana a unir-se a la seva causa d’una manera creativa: Amb l’espot publicitari, on s’anima a tothom a ballar la cançó “Tot és possible” del grup musical Billy Boom Band; per donar una empenta positiva als infants ingressats. Les escoles, associacions i esplais poden organitzar-se per fer aquest ball solidari i recaptar fons per Pallapupas. 

Ball solidari


També, els infants poden descarregar i pintar el somriure de Pallapupas al web de l’entitat i portar-lo els dies de l’esdeveniment per carregar-se d’energia positiva.

Trobareu tota la informació i venda d'entrades per UN DIA DE NASSOS a www.pallapupas.org! i no us oblideu de difondre aquest missatge a tantes persones com pogueu.

Aquest és un exemple de la feina que fan els Pallapupas als hospitals: 

PallapupasComments