Rosa dels Vents


Vacances d'Estiu i Caps de Setmana en Família amb Rosa dels Vents


Amb les Vacances en Família de Rosa dels Vents podeu tastar les cases de colònies on els vostres fills s'ho han passat d'allò més bé i compartir amb ells un munt d'activitats divertidíssimes: ràfting, vela, caiac, tirolina, rutes en bicicleta, escalada, equitació...

Rosa dels Vents, que l'any passat va celebrar el seu 40 aniversari, proposa una fórmula diferent de gaudir amb els vostres fills que farà que els vostres caps de setmana i vacances siguin inoblidables des de només 25€ persona i nit!

Amb destinacions repartides arreu del territori català, des del Pirineu fins a la Costa Brava, a les cases de Rosa dels Vents comptareu amb habitació privada i pensió completa envoltats dels millors paisatges de la nostra terra: el Parc Natural d'Aigüestortes, l'Estany de Sant Maurici, El Montseny o les platges del Baix Empordà, entre d'altres. I si preferiu el confort hoteler, també us podeu allotjar a l'Hotel Condes del Pallars de Rialp.

L'experiència i l'esforç permanent de Rosa dels Vents a l’hora de donar un servei de qualitat als seus clients ha fet que sigui la primera i única empresa del sector de lleure a Catalunya amb el certificat de qualitat ISO 9001-2008 de qualitat  global, que inclou  tots els serveis entorn colonies, des de la gestió de les activitats fins a la seguretat de les instal·lacions.

El seu equip de monitors omplirà la vostra estada de diversió, aventura, entusiasme i riures per a grans i petits, fent que es converteixi en una experiència irrepetible en què l'entusiasme s'encomana a tota la família.

Rosa dels Vents


"Hem estat a Rialp a l'Hotel Condes de Pallars.Ha estat una experiència fantàstica en tots els sentits. La nostra filla de 4 anys no volia marxar, va fer amigues i diu que se les estima. Hem disfrutat amb tot, les activitats, els menjars, l'habitació molt confortable i els monitors que al igual que els nostres fills no se li acabaven les piles. 
Gràcies a tots per fer-nos passar un cap de setmana inolvidable."

Eloi Puig
Més informació: 
Rosa dels Vents
www.rosadelsvents.es · Tel. 972 200 005