Bloc‎ > ‎Lleure‎ > ‎

L’experiència de plantar amb Brots

9 d’oct. 2015, 6:37 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:04 ]

L’experiència de plantar per als més petits amb Brots

Un hort urbà convertit en un genuí personatge capaç de transmetre als més petits les necessitats que té per convertir-se en un meravellós hortet, i les mil i una aventures que hauran de descobrir junts per finalment prendre consciencia sobre el medi ambient, el menjar sa i de qualitat i en definitiva el consum responsable. 

Un joguet educatiu amb una història interactiva i emocionant on el nen és el protagonista, i aprèn de la forma més pràctica i divertida conceptes sobre la natura, la vida, i l’amistat. Brots és un nou producte de la família de SeedBox, la revolució dels horts urbans. Seedbox són petites capses que contenen tot el necessari per introduir-se al món de l'autocultiu. Kits experiència per totes les edats i gustos. 

En aquest cas, Brots està pensat per nens de 5 a 9 anys, que estan descobrint i preguntant-se a tot moment d’on venen les coses, perquè existeixen i perquè serveixen… per als nens amb una curiositat insaciable i amb més sensibilitat per un aprenentatge pràctic, per als que prefereixen embrutar-se i descobrir per ells mateixos, per aquells que sempre estan disposats a jugar!

Ha demès amb Brots aprendran a tenir una responsabilitat i l’hauran de cuidar per què finalment doni els seus fruits, i amb aquests fer unes delicioses receptes i la primera introducció a la cuina ecològica i sana :D 

Converteix-los en experts hortolans amb Brots!


Autor:

Comments