Bloc‎ > ‎Lleure‎ > ‎

La Timba

10 d’oct. 2016, 6:26 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 11 d’oct. 2016, 2:10 ]
La Timba

La Timba, una cafeteria amb molt de joc, un lloc diferent

la timba 01La Timba és una cafeteria. Però una cafeteria amb molt de joc. Perquè en un mateix espai donem cobertura a diferents activitats al voltant del joc. A La Timba hi trobaràs:

- Espai CAFETERIA
- Espai BOTIGA de JOCS
- Espai JOCS i TALLERS


la timba3
la timba 05
la timba 2

ELS NOSTRES SERVEIS

Espai Cafeteria
Oferim esmorzars i/o berenars saludables tant per a petits com per a grans. És un espai de trobada on conversar i compartir inquietuds, experiències i a partir d’aquí, organitzar xerrades o col·loquis dirigides per professionals.

Espai Botiga
Tenim botiga física on oferim diferents jocs i joguines de qualitat. Treballem amb material de caràcter didàctic i educatiu. 
Amb marques de reconeguda qualitat: Selecta, Djeco, Matador, Modulmax, Haba, Kapla, 4M...
Entenem el joc com a una eina pel desenvolupament i creixement de l’infant. I per això, tots els nostres productes busquen estimular el desenvolupament social dels més petits a través d’activitats creatives i lúdiques.
Ens agraden els jocs i les joguines de sempre. Les que fan que tota la família jugui junta i jugui de veritat.
 
Espai Jocs i Tallers
Disposem d’un espai de joc delimitat segons edat i tipus: psicomotriu, simbòlic, de construcció, de jocs de taula –reglats-... Aquí els petits i, no tan petits, poden jugar sols o acompanyats.
A La Timba també organitzem diferents tallers per a grans i petits. 

A més a més...
A La Timba també s’hi poden celebrar aniversaris, festes i trobades familiars i d’amics d'una manera ben original. I també organitzem casals en les èpoques de vacances escolars.

També organitzem tupper jocs sota comanda. Després de dir-nos l’estil de jocs que voleu, el personal de La Timba fa una selecció dels jocs adequats a les vostres necessitats. Us els expliquem, els provem i, els que us quedeu, si convé, us els portem a casa. 

L'equip professional de La Timba també fa assessorament a escoles, associacions i particulars. Us ajudem a crear la vostra ludoteca, el vostre espai de joc, a facilitar l'orde... Tot adaptat a cada cas. Fem visita in-situi busquem el què s’adapti més a les vostres necessitats i competències.


Ens trobareu a:

c/ Major, 5 de Bagà (Barcelona)
Telèfon 938 244 034 - 659 565 248


Comments