Helen Doron

WHERE CHILDREN COME FIRST
A Helen Doron eduquem en anglès.
Descobreix el mètode d'ensenyament que ens fa únics.

A Helen Doron English som una escola diferent. Més enllà d’ensenyar anglès, nosaltres eduquem en anglès. Despertant les seves ganes d’aprendre. Estimulant la seva curiositat. Animant-los a pensar i a expressar-se de manera natural. Activant la seva creativitat i, sobretot, fomentant valors que mantindran al llarg de la seva vida.

Amb un mètode propi i unes eines més efectives
Material propi desenvolupat per un gran equip de pedagogs i impartit mitjançant les tecnologies més innovadores, com la realitat augmentada.

Amb l’equip professional més ben preparat
Els nostres professors són professionals experts i qualificats en la nostra metodologia d’ensenyament i molt implicats en l’educació en valors.


CURSOS PER A TOTES LES EDATS
Nens dels 3 mesos fins als 2 anys (acompanyats)
Iniciar-se en l’anglès en família, en un entorn natural i còmode. Estimulació precoç mitjançant música, ritme i activitats sensorials destinades a aprofitar l’habilitat natural de l’infant mitjançant la relació emocional amb vosaltres, els pares i mares.

Nens de 3 a 12 anys
Experimentar, cantar, jugar i divertir-se. Ús de tecnologia des dels 3 anys i programes de lectura des dels 5. Consolidem les 4 passes bàsiques: speaking-reading-writing-grammar, abans d’iniciar l’etapa adolescent.

Adolescents fins als 18 anys
Descobrir el seu potencial i consolidar els seus coneixements mitjançant suports tecnològics més interactius i atractius. Preparar-los per al seu futur en el món acadèmic i professional.

Els nostres cursos Teen English són equivalents al Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (A2, B1, B1+ i B2). Preparació per als exàmens oficials de Cambridge.


TALLERS I ACTIVITATS
Disposem d’un complet programa d’activitats dissenyat per a potenciar una immersió 100% en anglès mentre desenvolupen la seva creativitat i es diverteixen. Activitats com tallers de cuina Super Chefs, sessions artístiques i musicals Let’s Play, els contacontes o tallers de teatre entre d’altres.Més informació
Helen Doron English
C/ Roger de Flor 264-266, baixos 
08025 Barcelona
Telèfon:  934 59 24 45 / 637 509 868
E-mail: barcelona1@helendoron.com