Bloc‎ > ‎Lleure‎ > ‎

FITKAM'16

9 de maig 2016, 2:36 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:03 ]
FITKAM16

Tot apunt per al FITKAM'16, el Festival Infantil de Teatre Kacu Mensi
27 espectacles invadeixen Montmeló el cap de setmana del 21 i 22 de maig.


Durant el cap de setmana, es podran veure 27 espectacles infantils i familiars, que es mouen en gèneres tan diversos com el teatre sensorial, la màgia, el musical, el clown, les titelles, els concerts teatralitzats i els contacontes, entre d'altres. Els muntatges programats pertanyen a 26 companyies, entre les quals hi ha socis de Kacu Mensi i d'altres companyies convidades per l'associació.

Estrenes i novetats
Tres dels espectacles que integren el programa han escollit el marc del FITKAM per fer la seva estrena: Fades i follets (Cia. Patawa), Musical de musicals (M&M) i Esfèric (Cia. Aboon Teatre). A més, quatre narradors de l'Associació de Narradors i Narradores (ANIN) col·laboren, per primera vegada, amb el festival.
Kacu Mensi també ha preparat un homenatge al rondallaire Cesc Serrat, en què és destacarà la seva llarga trajectòria dins del sector de les arts escèniques. L'acte comptarà amb la presència de l'artista i tindrà lloc el diumenge 22 de maig a la Salan Polivalent de la Torreta (16.30h), abans de l'inici de l'espectacle Granotes i Gripaus i altres trifulgues de la Companyia Cesc Serrat.
D'altra banda, el FITKAM afegeix també un nou espai d'exhibició: l'espai J, ubicat a la Sala Petita de la Polivalent. Es mantenen la resta d'espais interiors i exteriors que ja es van utilitzar en les darreres edicions: el Casal dels Avis, la Sala de la Concòrdia, el Teatre de l'Agrupa, la Sala Polivalent i els Jardins de la Torreta.

Entrades
Per tal d'evitar problemes d'aforament, els assistents al FITKAM hauran d'adquirir prèviament les entrades als diversos espectacles que s'han programat als espais interiors. El preu de l'entrada al primer i al segon espectacle és de 2 euros. A partir del tercer espectacle, el preu de l'entrada és d'1 euro. Cal adquirir una entrada per persona i espectacle. Els infants de 0 a 3 anys tenen entrada gratuïta a tots els espectacles, sempre que no ocupin seient.
Les entrades es poden comprar durant tot el cap de setmana al Punt d'Informació del FITKAM, ubicat a l'Ajuntament de Montmeló (Plaça de la Vila, 1). Els espectacles itinerants i els programats en els espais exteriors tindran accés lliure, sense entrada. Finalment, i com ja és tradicional en l'oferta del FITKAM, se celebrarà un dinar popular el diumenge 22 de maig als Jardins de La Torreta (14.30 hores). El preu del dinar és de 5€ per persona (inclou fideuà, amanida i pa). Els tiquets es poden comprar el mateix diumenge 22 de maig al Punt d'Informació del FITKAM.

El festival manté en cada edició la mateixa voluntat de convertir-se en una gran festa del teatre infantil i familiar, oberta tant a les famílies com als professionals del sector. Gairebé 5.000 persones van participar en la darrera edició del FITKAM, celebrada el maig del 2015.


Més informació: www.fitkam.cat
Comments