Bloc‎ > ‎Lleure‎ > ‎

Els Mainasons estrenen CD-DVD

9 d’oct. 2016, 11:09 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 10 d’oct. 2016, 1:47 ]

packMainasons
 

Els Mainasons 
estrenen CD-DVD 
amb deu cançons noves

El grup llança el Vol.2 del Pack "Mainasons, canta i balla amb la Nia, la Mel i el Ton", una proposta innovadora de cançons populars catalanes pels infants, presentades en format audiovisual i amb uns arranjaments musicals que atrapen també els adults. 

El seu primer treball va ser un èxit provat, ja que el grup acumula més d'11 milions de visites al seu canal de Youtube i té milers de seguidors arreu del país.

Els Mainasons fan reviure les cançons que coneixem des de petits com el Cargol Treu Banya o La Lluna, la Pruna a base de ritmes moderns com el Soul, el Mambo i molts d'altres. Totes les cançons estan il·lustrades i es presenten en vídeos animats on els seus protagonistes Nia, Mel i Ton canten i ballen entre simpàtics personatges i entorns variats.

mainasons

El NOU Pack Mainasons Vol.2 consisteix en un estoig tríptic que inclou 1 CD, 1 DVD i 1 Pòster mida 54x48cm per penjar a la paret. Les cançons d’aquest Vol.2 són:
  1. Un peixet en el fons de l'estany - Mambo
  2. El lleó no em fa por - Soul
  3. Som els Cavallers - Second line, Brass Band
  4. Un tren petitó - Cubà
  5. La cançó dels oficis - Calypso
  6. Mariners com que bufa el vent - Ska
  7. John Brown petit indi - Boogaloo
  8. L'elefant - Mireu allà dalt - Rhythm & Blues
  9. La Lluna, la Pruna - Funk
  10. Vicentica - Cançó de bressol tradicional valenciana
Recentment, la banda ha completat una campanya a Verkami per poder cobrir les despeses derivades de l'edició de les primeres 1.000 còpies. Un total de 136 mecenes han donat suport al projecte i el nou Pack Mainasons sortirà a la venda aquest mes d’Octubre. Ja el podeu demanar a la web www.mainasons.com. A l’apartat Botiga també es pot aconseguir el seu primer Pack, el Dvd de Nadales i una felicitació d'aniversari en vídeo i personalitzada!

El projecte Mainasons va néixer a La Garriga a finals del 2012 de la mà d'un grup de professionals de la música, el disseny, l'educació, la interpretació i l'audiovisual, amb voluntat d'oferir una nova proposta vídeo-musical a la mainada catalana. El grup busca que els nens i nenes aprenguin nous valors, paraules, parts del cos, bons hàbits i passin una estona ben divertida tot seguint les seves cançons. També volen contribuir a transmetre les cançons populars en català, readaptades als nous temps. 


Comments