Bloc‎ > ‎Lleure‎ > ‎

El Més Petit de Tots

21 d’oct. 2015, 5:33 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:04 ]
El mes petit de tots
EL MÉS PETIT DE TOTS
11è Festival Internacional d’Arts Escèniques per als més petits (0-5 anys) - Del 7 al 22 de novembre de 2015


Entre el 7 i el 22 de novembre tindrà lloc l’11a edició del Festival El Més Petit de Tots, a 10 ciutats i 13 teatres: Sabadell, Barcelona, Sant Cugat, Tarragona, Olot, Lleida, Tordera, Igualada, Granollers i Benicàssim.
Un any més, el festival mostrarà els millors espectacles internacionals i contemporanis destinats a aquesta franja d’edat: nens de 0 a 5 anys. Una oportunitat única per a gaudir de muntatges que difícilment passaran per les nostres cartelleres teatrals.

El Més Petit de Tots és un certamen singular i únic pel format, propostes d’espectacles i la seva posada en escena, que el fan esdevenir exclusiu com a festival d’arts escèniques per a nens d’aquesta edat.

El festival El Més Petit de Tots va ser creat ara fa onze anys a Sabadell per LaSala Miguel Hernández, és un aparador per a mostrar creacions artístiques de qualitat i de proximitat i un referent per aquest sector artístic tan poc desenvolupat en el nostre país.

El festival, durant 3 setmanes, porta a 1o ciutats els espectacles que hi té programats: 

Tordera (Teatre Clavé)
Granollers (Teatre-Auditori)
Benicàssim (Teatre Municipal)El festival El Més Petit de Tots és una mostra d’espectacles i experiències pensades per als més petits. Amb un ritual, una durada, una concepció de l’espai diferents i amb aforaments reduïts, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges: la música, el teatre, la dansa, l’audiovisual, el joc,...

Des dels seus inicis el festival ha tingut una clara vocació internacional i enguany la presència de fora vindrà donada per companyies de França, Alemanya, Bèlgica i Portugal i de casa nostra tindrem espectacles de companyies andaluses i catalanes.

Pots consultar tota la programació aquí

Comments