Casal del Mar
Casal del mar
Casal del Mar a la platja de Sant Feliu de Guíxols


El Casal del Mar és un ambient preparat on els nens i nenes aprenen a navegar i a relacionar-se amb l’entorn marí de manera autònoma i natural. 

Va dirigit a nens i nenes de 2 a 14 anys. 

Les activitats principals són la Vela lleugera i el Windsurf practicats amb l’acompanyament de monitors qualificats i en un entorn relaxat i segur. 
Casal del mar

El Casal té una durada aproximada de 4 hores diàries on els nens i nenes es desenvolupen de manera autònoma. Els monitors acompanyants proposen varietat d’activitats relacionades amb el mar i la navegació. 

La proposta de navegació en Vela, Windsurf, Stand Up Paddle Surf o Kaiak té una durada mínima de dues hores. Els nens i nenes escullen l’embarcació, grup i nivell en el que volen navegar i els monitors acompanyen el seu aprenentatge respectant el seu procés individual.
Altres propostes que es poden fer durant un matí al Casal del Mar poden ser: tallers creatius amb materials diversos, l’hora del conte amb històries del mar, jocs esportius com tennis taula, volei-platja, jocs cooperatius, fer volar estels, …
Força 3

Més informació:
Si ho preferiu, podeu trucar al 617 870 074 o bé venir a Força 3, ubicat a la platja de Sant Feliu de Guíxols, perquè us atenguem personalment dins l’horari d’obertura (9:00 a 18:00)