Bloc‎ > ‎Lleure‎ > ‎

Bricks 4 Kidz®

16 de juny 2015, 5:59 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:06 ]

Bricks 4 Kidz®: crear, construir, créixer peça a peça LEGO®


Bricks 4 Kidz® és una experiència educativa però, sobretot, és un espai on la imaginació de nens i nenes de 3 a 13 anys no troba límits. L’aprenentatge de ciències, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques (STEAM) resulta engrescador i molt més divertit del que ens varen explicar a nosaltres quan érem petits.

Les activitats de Bricks 4 Kidz® s’orienten a ensenyar conceptes d’enginyeria, mecànica i arquitectura utilitzant peces LEGO®. I això s’aconsegueix de la millor manera possible: estimulant la curiositat i utilitzant el joc com a eina d’aprenentatge. D’aquesta manera conèixer com funciona una grua o com s’aguanta un pont esdevé un repte apassionant.

La construcció d’edificis, aparells i artificis de tot tipus amb els models de propietat Bricks 4 Kidz® és un desafiament per a la creativitat mentre nens i nenes treballen en equip, reforcen l’autoestima i comparteixen les fites assolides. A aquesta experiència contribueixen els professors, arquitectes i enginyers que han ideat els dissenys amb els quals treballen. La iniciativa va nàixer fa una anys als EE UU i no ha deixat de créixer internacionalment. A Barcelona som pioners a tot l’Estat.

Bricks 4 Kidz® es desplega en un ampli ventall d’accions educatives durant tot l’any: sessions de reforç curricular i extracurricular a les escoles, tallers durant els períodes de vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu així com activitats d’oci educatiu per a celebrar un aniversari, un bateig o una comunió de manera divertida i enginyosa. Cada menut és diferent. Les propostes per a cadascun, depenent de la seva edat i interessos, també. L’univers Bricks 4 Kidz® és tan ampli i divers com ho és el seu enginy.

El joc i la construcció amb blocs LEGO® combina la lògica i el raonament amb la diversió i la imaginació per a generar idees noves i sorprenents. En aquest sentit, volem fer nostres les paraules de Marah Villaverde: “Homes i dones comencem a assolir en la infantessa els coneixements que formaran la base de la nostra vida futura. Jugant aprenem a relacionar-nos amb el món que ens envolta. Jugant comencem a pensar, conèixer, discernir, desenvolupar la nostra creativitat i pensament crític. Aquesta ha estat la gran carència que, fins fa poc, han sofert les petites pel que fa als seus companys nois”. Bricks 4 Kidz® contribueix a trencar l’aïllament “rosa” de les nenes tot apropant-les a la ciència i a la tecnologia de manera lúdica, igual que als nens. Els futurs matemàtics, enginyeres, arquitectes i científiques juguen i aprenen amb Bricks 4 Kidz®.


Bricks 4 Kidz® Barcelona
Tel.: 93 308 43 54 Comments