Bloc‎ > ‎Lleure‎ > ‎

Andorra Kids' Film Festival 2015

2 de set. 2015, 13:54 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:06 ]

Del 28 de setembre al 4 d'octubre.
El festival que aposta per un cinema ric i divers destinat a nens i nenes de 2 a 12 anys. 

Els menuts de casa ja tenen una nova cita als seus calendaris: l'Andorra Kids' Film Festival torna amb la seva segona edició del 28 de setembre al 4 d'octubre. El cinema, la música i la tecnologia seguiran sent els pilars bàsics d’aquesta proposta cultural, lúdica i pedagògica.

Nascut com a una nova i original iniciativa d’oci familiar, té com a objectiu entretenir, educar i fer somniar els més petits. L'Andorra Kids’ Film Festival es fonamenta en l’originalitat i la innovació per a crear continguts que fomentin l’interès per descobrir nous estímuls entre els més petits. A més, promou la conducta creativa a través de propostes i contextos enriquidors que afavoreixin la interactivitat entre nens i pares.

Una oferta d’obres inèdites i premiades en els millors festivals internacionals conformen el seu programa: obres que no arriben als circuits comercials i que reflecteixen diverses maneres d'entendre el món. I és que un dels objectius principals és iniciar i consolidar aquest públic en l'alfabetització audiovisual, fomentant l'ús del cinema com a eina pedagògica dins les escoles. Amb això, l'AKFF vol formar futurs espectadors/-es crítics que entenguin la importància de preservar el sector cultural.

Un lloc de trobada intergeneracional, on conflueixen grans i petits emportats per un desig comú: les ganes de compartir cultura i noves experiències. Concebut per a una generació de pares i mares que volen compartir amb els seus fills una manera de viure el temps lliure.

Tota una setmana de descoberta, cinema plural i divers, música, tallers creatius i tecnologia, en un marc incomparable: Andorra, el país dels Pirineus.

El Centre Comercial Illa Carlemany i els Cinemes Illa són els espais escollits per a la celebració de l'AKFF. Les entrades es podran comprar a partir de l’11 de setembre a través del web del Festival i el web dels cinemes, i a les taquilles, i el preu per cada sessió serà de 3 €. Per als socis del Club Super 3 i els alumnes de Inlingua l’entrada serà grauïta.

Comments