Bloc‎ > ‎APPs‎ > ‎

Sago mini friends

15 de juny 2016, 2:37 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 27 d’ag. 2016, 2:35 ]
Sago Mini
SAGO MINI FRIENDSPuntuació7/10
Edat recomanadade 2 a 5 anys

Descripció
Tria un personatge i ves a visitar un amic. Pots escollir entre un Ocell vermell, un Gat taronja, un Gos marró, un Conill blau i un Porc de Guinea lila. Camina pel carrer on viuen els teus amics, t'estan esperant mirant per la finestra, truca al timbre i juga amb ells!
Hi ha 10 mini jocs, alguns són d'activitats del dia a dia (fer la migdiada, berenar o fer un bany), d'altres són tasques de la casa (regar plantes, rentar els plats) i també hi ha jocs (disfressar-se, inflar globus, petar bombolles). Tot jugant veuràs com els animalons es diverteixen quan els mulles amb la regadora, riuen quan els hi petes les bombolles, o s'emocionen quan veuen un regal.
Quan el joc s'ha acabat els amics se saluden, i tornes al carrer preparat per anar a visitar un altre amic o escollir un personatge diferent.
Nota per als pares!–Pel que sembla hi ha dos dels mini jocs que són els que agraden més als nens (el d'inflar globus i el de disfressar-se), així que els desenvolupadors han fet que es pugui forçar que apareguin aquests dos. Com? Si es mantenen dos dits damunt la pantalla en entrar a una casa, sortirà el joc dels globus, mentre que si deixes tres dits, sortirà el de disfressar-se.
Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per SagoSagoToys, i forma part d'una col·lecció de jocs per nens, Sago Mini Apps, molt interessants i que segur més endavant explicarem. 

Sago Mini

Ens ha agradat...
És una aplicació molt bona per nens petits i preescolar, molt ben dissenyada amb uns dibuixos molt bonics. Els pares poden jugar amb els nens i múltiples dits poden tocar i interactuar amb la pantalla de forma simultània.

Es podria millorar...
Només hi ha 10 activitats diferents que es van repetint. Manté l'interès una bona estona, però al final es poden cansar de la repetició. Es podrien afegir alguns mini jocs més.

Aprendran...
Coneixements i valors: Arts; Amistat, Empatia, Col·laboració i cooperació.
Habilitats: Creativitat; Desenvolupament emocional;

Sago Mini

Detalls de l’App
  • Dispositius: Android (4.0.3 o superior); iPhone, iPad; iPod Touch (iOS7.0 o posterior) ; Windows 8 i 10
  • Preu: Gratuït
  • Categoria: Jocs Educatius
  • Mida: 82Mb
  • Idioma: Anglès
  • Desenvolupador: SagoSagoDescarrega't l'app

Google Play App StoreKindlewindows
Autora: Alba Nogués
Comments