Bloc‎ > ‎APPs‎ > ‎

Preguntados - Trivia Crack

1 de set. 2016, 3:22 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 2 de set. 2016, 6:54 ]
PREGUNTADOS
PREGUNTADOS / TRIVIA CRACKPuntuació9/10
Edat recomanadaA partir dels 8 anys


Descripció
Preguntados (o Trivia Crack  com es coneix a altres països) és un joc de preguntes i respostes, similar al Trivial on, fent girar una simpàtica ruleta, en Willy, sabràs de quina matèria has de respondre les preguntes.

El joc te 6 categories, similars a d'altres jocs del mateix tipus: Geografia, historia, art i literatura, ciència i tecnologia, entreteniment i esports.
Com funciona? La finalitat es aconseguir els sis personatges de les categories (com els quesitos del trivial). Contesta 3 preguntes seguides i aconseguiràs una corona que et donarà la possibilitat de guanyar un dels personatge si respons una pregunta correctament. També pots aconseguir un dels 6 personatges reptant a duel al teu contrincant: respondreu les mateixes preguntes i qui n’encerti més es quedarà amb un personatge de l’altre. Quan has aconseguit tots els personatges, has guanyat el joc!

Si t’equivoques en la resposta, el teu oponent (que pot ser un estrany o un amic teu) pot respondre totes les preguntes que vulgui fins que falli o guanyi la partida. 

Quan contestes les preguntes pots dir si t’ha agradat o no, i també pots crear les teves pròpies preguntes o traduir-ne una d’existent en una altra llengua.

A part d’això, quan respons bé les preguntes et donen punts per aconseguir diamants. Aquests diamants serveixen per comprar unes cartes, que et donen comodins de resposta, més vides o la possibilitat de tirar dos cops la ruleta si no t’agrada la categoria que t’ha sortit.

Nota pels pares – Per jugar es necessita una adreça de correu electrònic o credencials de Facebook, per tant tot i que el contingut sigui adequat, l’aplicació no es recomanable per nens molt petits.
Preguntados
Ens ha agradat...
El fet que es pugui traduir preguntes o fer-ne una tu es molt interessant. També que es puguin valorar si ens agrada o trobem avorrida una pregunta. 

Es podria millorar...
Aquesta versió gratuïta té molts anuncis. Tampoc ens agrada la limitació de partides que pugis jugar  i que s’hagi d’esperar a (o tenir cartes) per continuar jugant.

Aprendran...
Coneixements i ValorsCultura general; Superació
HabilitatsAtenció, Memòria, Agilitat Mental
Preguntados

Detalls de l’App
  • Dispositius: Android (2.3.3 o superior); iPhone, iPad; iPod Touch (iOS 7.0 o posterior) ; Windows 8 i 10
  • Preu: Gratuït (3.19 sense anuncis)
  • Categoria: Cultura general, Jocs de taula
  • Mida: 41-93Mb
  • Idioma: Anglès, Català, castellà, Portuguès, Francès, italià, Alemany, Rus, japonès, Neerlandès, Coreà, Xinès, Danès, Fines, Turc, Noruec, Grec, Suec, Hindi
  • Desenvolupador: Etermax
Descarrega't l'app

Google PlaywindowsApp Store


Facebook  ·  Twitter  ·  Instagram  · YouTube  · Google+ 


Autora: Alba Nogués

Comments