Bloc‎ > ‎APPs‎ > ‎

Little Things Forever

12 d’oct. 2016, 7:13 publicada per Montserrat Figueras   [ actualitzat el 20 d’oct. 2016, 3:01 ]
Little Things ForeverLITTLE THINGS FOREVERPuntuació8/10
Edat recomanadaDels 6 als 9 anysDescripció
LittleThingsForever és un joc on has de trobar petits objectes, similar a “Buscant a Wally”, però aquest té la característica que el que has de cercar es troba envoltat de molts altres objectes, i aquests estan organitzats per colors en un collage formant figures més grans com un dinosaure, un peix, un mussol o una estrella.

Les regles son senzilles: has de trobar tots els elements de la llista, que surt dalt a la dreta, entre tots els dibuixos que formen la figura principal, fes zoom, fixa’t be, i encerta! No pateixis que si no ho trobes pots demanar pistes!

El sistema de pistes, t’ajuda a trobar l’objecte que es busca mitjançant un focus de llum, que es va fent petit a mida que s’acosta al lloc on esta amagat.

Hi ha tres maneres de joc: al primer, més relaxant, no hiha cap pressió de temps a l’hora de fer la cerca, tot i que si ho fas prou ràpid et regalen una peça d’un puzle. El segon sistema de joc és amb temps, has de trobar el que et demanen en un temps determinat, si ho fas bé, també et donen una peça del puzle. I a la última només pots jugar-hi un cop has recollit suficients peces del puzle. Si el fas correctament, desbloqueges una nova imatge de joc plena d’objectes!

El millor d’aquest joc és que té infinites possibilitat, encara que hi ha un nombre limitat de collages, la llista d’objectes a cercar es genera de forma aleatòria i cada collage esta format per molts objectes, per tant les combinacions no s’acaben mai.

L’App té 10 puzzles amb més de 100 peces per trobar.A més, l’aplicació es va actualitzant i afegint nous puzles i objectes.

Es pot jugar en molts idiomes, per tant, també pot ser una eina per l’aprenentatge d’altres llengües.
LittleThingsForever

Ens ha agradat...
És una adaptació dels típics jocs de cercar objectes molt original. Els dibuixos són excel·lents amb molts detalls. La jugabilitat és molt bona.  El joc només te recompenses, no càstigs, es pot tocar un objecte incorrecte sense que et penalitzi.

Es podria millorar...
Afegir alguna figura gran més. Actualment hi ha força anuncis, casi cada cop que acabes de cercar els objectes d’una prova et surt vídeo d’anuncis d’aplicacions. No s’ofereix la possibilitat d’adquirir una versió sense anuncis. (Android)

Aprendran...
Coneixements i ValorsIdentificar formes i colors; Ampliar Vocabulari
HabilitatsAtenció; Memòria; Paciència
LittleThingsForever

Detalls de l’App
  • Dispositius: Android; iPhone, iPad; iPod Touch (iOS5.1 o posterior) 
  • Preu: Android gratuït; Apple 2.99€
  • Categoria: Jocs Mentals, Puzzle
  • Mida: 74,9Mb
  • Idioma: Espanyol, Alemany, Xinès simplificat, Xinès tradicional, Coreà, Francès, Anglès, Italià, Japonès, Neerlandès, Polonès, Portuguès, Rus, Suec
  • Desenvolupador: Klick Tock Pty Ltd
Descarrega't l'app

Google PlayApp Store


Autora: 
Alba Nogués - @lallbba


Comments