LightBot Code Hour


LIGHTBOT CODE HOURPuntuació9/10
Edat recomanadade 7 a 14 anys
Descripció
Lightbot és un joc protagonitzat per un robotet o roboteta que introduirà als nens (i adults) al món de la programació.
El joc consisteix en resoldre petits puzles utilitzant la lògica i la programació. Per fer-ho un cop hagis escollit el robot que prefereixis a la pantalla inicial, hauràs de donar-li instruccions mitjançant unes icones molt senzilles, perquè segueixi el camí i pugui il·luminar totes les caselles blaves.
Conté tres apartats: Basics, Procedures i Loops. Cadascun d'ells, a l'inici, té un petit tutorial i diferents nivells de dificultat que augmenten gradualment, afegint nous conceptes i procediments. No es pot avançar a un nou nivell si no has solucionat l'anterior, però pots jugar tantes vegades com vulguis a cada mini joc i intentar solucionar-lo de formes diferents. Un cop has completat tots els reptes, es pot personalitzar i descarregar un certificat "The Hour of Code" on fa constar que has assolit coneixements bàsics d'informàtica.
L'Aplicació ha estat desenvolupada per estudiants vinculats al món de la programació des de petits. Aquesta és la versió gratuïta, però també hi ha dues versions de pagament: una per nens de 4 a 8 anys (2.99€) i l'altra per nens de més de 9 anys (3.13€). 
LightBot Code Hour


Ens ha agradat...
El Robot i com es mou! Comença amb bàsics i la dificultat augmenta de forma gradual, així els nens no es perden. Sense adonar-se'n aprenen de manera lúdica activitats matemàtiques com la lògica, la precisió i la relació espacial. És d'interacció i disseny senzills, però alhora molt cuidat i atractiu, això fa que sigui força entretingut.

Es podria millorar...
Aquesta versió gratuïta és fa molt curta! Els nens que els agradin els puzles d'aquest tipus gaudiran molt, però d'altres poden trobar-lo un pèl difícil i cansar-se'n.

Aprendran...
Coneixements i valors: Programació; matemàtiques (patrons i seqüències); paciència; capacitat de superació
Habilitats: Pensament i Raonament (lògica, resolució de problemes, estratègia); Habilitats tecnològiques; Relació espacial.

Detalls de l’App
  • Dispositius: Android (2.2 o superior), iPhone, iPad i iPod Touch (iOS 4.3 o posterior)
  • Preu: Gratuït
  • Categoria: Jocs Educatius, Puzzles
  • Mida: 30/42Mb
  • Idioma: Anglès, francès, rus, portuguès, espanyol, xinès tradicional, xinès simplificat, noruec, eslovac, Romanès, Indonèsia, alemany, polonès, danès, croat, holandès, eslovac, txec, grec, italià, japonès, coreà, malai, tailandès, hindi, suec, finlandès i hongarès!
  • Desenvolupador: LightbotInc
LightBot Code HourDescarrega't l'app

Google Play App Store


Autora: Alba Nogués