CYBERCHASE SHAPE QUEST!CYBERCHASE SHAPE QUEST!Puntuació8/10
Edat recomanadade 6 a 9 anys


Descripció
A Cyberchase Shape Quest! Coneixeràs a Buzz i Delete, dos personatges sortits d'uns dibuixos animats de la TV pública estatunidenca PBS KIDS.
L'App consta de 3 diferents jocs multinivell diferents (80 puzles): "Path the Patch", "Hide and Seek" i Feed the Critter", on aprendràs sobre formes i geometria.

A Hide and Seek hauràs de trobar els animals amagats darrere de figures geomètriques en 2D seguint les instruccions que et donen (en anglès!). Hi ha 25 puzles dividits en 5 nivells de dificultat diferents.

Feed the Critter és el joc més difícil de tots, al llarg dels també 25 puzles hauràs d'apuntar i disparar el menjar que els animals estan esperant. L'únic problema és que pel camí hi ha una sèrie d'obstacles, per tant, utilitzant aquests obstacles i els angles de les parets, hauràs de fer que els aliments rebotin fins a arribar a l'animal. Com menys cops hagis de tocar-los més punts et donen. A cada nivell hi ha més aliments i més obstacles, fes-los tots d'una tirada per aconseguir les tres estrelles!!

El tercer joc, Patch the Path, és l'estrella de l'Aplicació! Al llarg dels 30 nivells has d'ajudar en Buzz i Delete a agafar tots els animalons i transportar-los des d'una punta d'un camí fins a l'altra. No s'estan quiets, així que hauràs d'estar alerta i anar ràpid perquè no s'escapin! Aquest camí però, està desmuntat i hauràs de trobar les peces que falten i posar-les al lloc correcte, de manera que Buzz i Delete puguin continuar el seu camí.

Però aquest no és un joc normal!! Per jugar necessites un taulell de joc que pots imprimir aquí (de diferents mides). A més, el joc utilitza la tecnologia de realitat augmentada (AR) que combina el món real (el taulell de joc) amb el contingut digital 3D!

Enfoca la càmera de la tauleta o el mòbil cap al taulell i veuràs com apareixen els nostres personatges i els animalons. Movent-te al voltant del taulell (assegut o dempeus) aniràs col·locant les peces i recollint els animals perquè Buzz i Delete vagin avançant per la pantalla!
Com més ràpid ho facis, més punts et donen!
CYBERCHASE SHAPE QUEST!
Ens ha agradat...
El concepte. L'ús de la realitat augmentada en el joc i l'ús creatiu de la càmera incrementa l'atractiu de les activitats, i aporta valor al procés d'aprenentatge. També ens agrada el seu to positiu, mai es "castiga" quan s'escull una resposta errònia, al contrari proporciona consells i estímuls positius.

Es podria millorar...
Podrien posar algun vídeo dins de l'Aplicació per conèixer els personatges, ja que fora dels EEUU no són coneguts. A vegades és complicat entendre els protagonistes i les indicacions. Si es juga amb tauleta (sobretot gran) aguantar-la tota l'estona sobre el tauler es fa cansat.

Aprendran...
Coneixements: Matemàtiques( geometria i formes)
Habilitats: Raonament espacial; Resolució de Problemes; Atenció i Concentració
CYBERCHASE SHAPE QUEST!
Detalls de l’App
  • Dispositius: Android (2.2 o superior), iPhone, iPad i iPod Touch (iOS 4.3 o posterior) 
  • Preu: Gratuït 
  • Categoria: Jocs Educatius, Jocs d’habilitat mental
  • Mida: 172-199Mb
  • Idioma: Anglès
  • Desenvolupador: PBS KIDS
Descarrega't l'app

Google Play App StoreKindleAutora: Alba Nogués

COMPARTIR